Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

► Näita Spoilerit
Hotspoti tegemine ei võta teab mis palju energiat, telefoni põhiline kulu tuleneb sisselülitatud ekraanist. Ma olen tunde vaadanud Netflixi telekas, mille ühenduse tekitasin telefoni hostspotiga. Aku tühjenemine polnud märkimisväärne. Pigem on hotspoti seadmine ja kasutamine mugavuse küsimus. Mul on GPS-telefonis eraldi SIM, millel 1GB andmemahtu. Olen selle liitumise võtnud küll ainult selleks, et Telias teatud hulk teenuseid kokku saada ja kasutada Telia1 teenuseid. Senini seisis riiulis aga nüüd leidis kasutuse. Kui seadistada telefon andmemahtu säästma siis on see 1GB enam, kui küll, navigeerimisel liigub üllatavalt vähe andmeid.
Vahet pole, mis mudel ja millise tootja seiklustelefon, Ulefon, Blackview, Dodgee, AMG, Nokia, jpt. Tänaseks on nad kõik piisavalt head, et osta ilma pikemalt juurdlemata. See, mida sa selliselt seadmelt tüüpiliselt ootad on juhtmevaba laadimine, kindatundlikkus ja võimalikult hele ekraan. Rohkem füüsilisi nuppe on ka hea. Kõik muu on maitse asi. Nad kõik on tänaseks tasemel, kus alla 200€ saab midagi, mis katab enamuse vajadused tsiklinaviks. Näiteks pole sedasorti telefoni puhul vaja, et ekraan oleks võimalikult kõrge resolutsiooniga - 720p on ka piisvalt hea, sest tsikli sadulas pole sa võimeline parema ekraani eeliseid mingil viisil tajuma või ära kasutama ning koormus protsesssorile on väiksem, mis omakorda tähendab vähem telefoni kuumenemist. Minul on hetkle kasutusel Blackview paari aasta tagune mudel, BV5200 oli vist. Maksis tookord suusrusjärgu +150€. Teeb kõike mida vaja piisava kiirusega ja kestab kindlasti paar aastat veel kui mõne tugevama füüsilise jõuga ei kohtu. Juhtmevaba laadmine on ka olemas aga lõpptulemusena olen leidnud, et ma võin juhet ka ühendada ning telefoni 5000mA aku pakub pea päevaks autonoomset tööd, seega, pole see eriti oluline.

Siin on paar korda aastas uuenev loetelu kõvatelefonidest.
https://mobiloscope.net/en/hardware/sma ... -IP68.html
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”