Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Soovitud tingimustel ei õnnestu kahjuks laadimist testida kuna mu Q-mount telefonihoidik annab juhtmevabalt 15 W välja.
Mis aga Hiina Androidi puutub, siis tõepoolest, sel on oma veidrused. Näiteks scrollimine - kui tavaliselt on ju nii, et vibutad korra näppu ning feed tuiskab üles, siis Ulefoniga liigub tekst üles vaid pöidla liigutuse ulatuses. Noh, mitte et läägaks aga ongi sellise ultra rahuliku käiguga. Mingit pikemat voogu on niimoodi aga üsna tüütu kedrata.

Teine asi, mida paar päeva tagasi täheldasin - kõne ajal läks telo ekraan pimedaks ja kui siis jutt lõppes, ei õnnestunud mul kõnet lõpetada sest ekraan ei ärganudki üles. Ehk polnud võimalik call end nuppu vajutada. Et teine pool ka seda ei teinud, siis kuulasingi paar mintsa (erinevaid nuppe surudes ja ekraanile koputades), mis tasku räägib. Siis tegin jah telole restardi.
Aga see on ka ainus kord - muidu pole telefon kokku jooksnud.

Ahjaa, ja siis see kah, et ma pole päris hästi aru saanud kuidas avada taustal jooksvaid rakendusi, noh et need näiteks sulgeda või aktiveerida. Peaks töötama vist nii, et hoiad ekraani all paremas nurgas näppu ja vibutad üles. Mõnikord see toimib, mõnikord aga avaneb nii hoopis vidgetite menüü ja mõni teine kord google assistant. A võimalik, et ma lihtsalt pole õiget liigutust käppa saanud.

Aga veelkord - mis minu jaoks oluline - kaardirakendused töötavad ilma veidrusteta.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”