Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"

Lugemata postitus Postitas will111 »

bitter, ma tuleks tõmbaks sinu majal pooled ruumid maha, sobib? mis sa ikka nii paljude tubadega teed...saad 1.5'ga ka hakkama, ei ole vaja siin priisata, ruumi raisata ja loodust reostada selle mõttetu kütmisega eksole. ukrainast vaesed sõjapõgenikud tahavad tulla siia ilusat eesti riiki üles ehitama, sina aga võtad asjatult ruumi ning laiutad oma mitmetoalise elamisega. kuhu selline asi kõlbab...mitte kuhugi.
edaspidi hakkad luksusmaksu maksma oma priiskava elustiili eest. ja siis tuleb kaja ning loeb su hilbud ka üle, pole sul neid ka nii palju vaja. saad ühe paari kingadega hakkama küll, 2 särki ja üks jope ka ning aitab küll.

loomulikult see eelnev jutt oli nali ning mina ei suudaks eales sellist asja tõsiselt võtta, mõelda ega rääkida. ometi sisult on see praktiliselt sama, mis lugeda ja arvustada seda, mitu haagist kellelgi on. mis see sinu asi on? mis see riigi või riigiametniku või mingi pagana brüsseli põrsa asi on? võibki igaks juhuks 16 olla...äkki olen suur haagise fänn, meeldivad ja kogun neid. kui ma tahan hoida oma garaazis 2 autot siis hoian, tahan 3 siis hoian 3'e. tahan ühega neist sõita siis maksan kindlust SELLE ÜHE EEST ja no kui tõesti mitte kuidagi muidu ikka "riik hakkama ei saa" siis olgu, eks maksan seda aastamaksu ka SELLE ÜHE EEST, mida parasjagu kasutan. inimeste erinevate sõidukite ja isegi selliste asjade nagu haagiseid või mootorsaanid maksustamine omamismaksuga on sisuliselt sama asi, mis hakata maksustama kellegi kodumasinaid või mõõtma inimeste peerugaasi kogust. idiootsus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”