Tüdrukud, mis rattad teil on?
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Tüdrukud, mis rattad teil on?
GeiuLiisi kirjutas:Spoiler
Mul oli esimene ratas 183kg kaaluv Honda CB400F... Paaril korral külili ka olnud, ise pole saanud võimalust teda püsti ajada, usun et poleks väga hätta jäänud sellega...
Nüüd siis tegin väikse upgrade'i ja ostsin Hayabusa... Olen rohkem kui 100% kindel, et kui see mölakas külili vajub, siis sinna ta ka jääb seniks, kui tuleb mõni tugev Saare naane või mõni mehepoeg, kes saab pärast netis rinna kummi ajada, et aitas lillade juustega eidel Busa püsti ajada...
Kui ainult natuke jõudu puudu jääb, et tsiklit püsti saada, siis võib proovida seljaga tsikli poole tõstmist. Ehk toetad tagumiku kuhugi vastu paaki, ühe käega lenksust ja teisega kuskilt sadula juurest, kust kinni saad. Ja siis pressid jalad sirgu. Vaata ainult, et hoogu ei satu ja tsiklit teise külje peale ei viska. ... Või parem, jäta mehepoegadele rinna kummiajamise võimalus ikka alles.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
pühak kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Spoiler
Mul oli esimene ratas 183kg kaaluv Honda CB400F... Paaril korral külili ka olnud, ise pole saanud võimalust teda püsti ajada, usun et poleks väga hätta jäänud sellega...
Nüüd siis tegin väikse upgrade'i ja ostsin Hayabusa... Olen rohkem kui 100% kindel, et kui see mölakas külili vajub, siis sinna ta ka jääb seniks, kui tuleb mõni tugev Saare naane või mõni mehepoeg, kes saab pärast netis rinna kummi ajada, et aitas lillade juustega eidel Busa püsti ajada...
Kui ainult natuke jõudu puudu jääb, et tsiklit püsti saada, siis võib proovida seljaga tsikli poole tõstmist. Ehk toetad tagumiku kuhugi vastu paaki, ühe käega lenksust ja teisega kuskilt sadula juurest, kust kinni saad. Ja siis pressid jalad sirgu. Vaata ainult, et hoogu ei satu ja tsiklit teise külje peale ei viska.
... Või parem, jäta mehepoegadele rinna kummiajamise võimalus ikka alles.
Krt, Busa annab mehepojalgi püsti ajada . A ma tean ühte Kihnu naist, kes viskaks õlale ka kui vaja

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Nüüd siis Geiu Triinu nimeks.
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Ma tegin ka sel aastal upgrade'i.
Suzuki marauder Yamaha wildstar
-
- Tsikkel: Transalp, Honda XR125,BMWf650
KuriMari, sain hea pakkumise Hondale ja otsustasin proovida. Linnasõidus on ikka väga mugav. Matkamise kontekstis hea juhitavusega, mahutab palju varustust ja boonusena on küttekulu ulmelised 3,6 liitrit sajale.
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys
- Tänatud: 1 kord
Kawasaki Versys 650ne.. Esimene ratas ja esimene hooaeg.. Vara veel muljetada
Enne Suzuki RF600R, nüüd Suzuki GSF600S
-
- Tsikkel: Kawa
Tänase seisuga Kawasaki Vulcan 700
Suzuki gsx-r 600. Sai natukene madalamaks lastud ja väga mõnus ratas mu arust. Esimene hooaeg ja ratas muidugi, aga läbinud pea 10 000 km ning mulle meeldib
-
- Tsikkel: Kawasaki Z800 & KTM EXC-F 450
- Tänatud: 1 kord
Vahepeal sai Suzuki Banditist (tahtsin vaheldust mingi teise ja uuema liikuri näol) olude sunnil kogemata Kawasaki ER-6N (sai hea hinnaga kätte ja asendusrattaks, aga natuke liiga madal mulle) ja nüüd natuke värskem Kawasaki Z800 koos ühe metsakõlbuliku KTM EXC-F 450-ga sõiduks valikus. KTM-i vähe jõudnud veel kasutada ja Z800 pole seni pettumust valmistanud

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.