Arvuti/nutitelefoni abi vaja
-
- Tsikkel: R1250RS
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 3 korda
Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja
Kuna mul on olnud "põnevaid" kogemusi viimaste Wini versioonidega ja "kust seda tänapäeval muudetakse" küsimusi (staatilist IPd saab määrata mitmes kohas; osad neist ei tööta), mõtlesin järgi proovida. Ja nii ongi, seda sätet ei näita ka minu W10 läppar, kuigi kõik netimaterjalid ja MSi enda artiklid viitavad, et justkui peaks saama.Turist kirjutas: ↑30 Apr 2023, 22:07Hiljuti uuendasin OP-süsteemi Win 10 peale ja panin tähele, et ekraani heledus hakkas ise muutuma ja seda minu arust täiesti ebaloogiliselt: kui ees on valge leht, siis heledus suureneb ja kui paigutada ekraanile midagi tumedat, siis heledus väheneb. Ma ise küll pigem eelistaksin vastupidist, aga kõige parem oleks kui Windows ei üritaks olla liiga tark ja ei püüaks aimata milline heledus mulle meeldiks ehk siis meeleldi lülitaks selle funktsiooni välja (kui saab), aga ei leia kusagilt sellist võimalust. Üritasin netist mingit abi leida, aga justkui ei ole selliseid linnukeste ära võtmise kohti jms nagu juhendites välja on toodud. Tegu on sülearvutiga.
Mõtlesin, et küsin "targematelt" ehk AI-lt. Kõigepealt Bing, sest seegi ju MSi toode, peaks oskama? Hah. Ei. Pole seda sätet ei minu W10 läpparis, polnud ka algse küsija omas. Bing feil. Ok, ChatGPT on ju ka. Esimene katse polnud eriti parem. Aga pani natuke mõtlema. Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi peaks ju ikka saama? Sedasama soovitab ka netist leitud MSi artikkel, ehk siis lahendus tundub legit olevat.
Olgu öeldud, et ise seda proovinud ei ole. Ehk on abiks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.