Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 89 korda
Tänatud: 232 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Ain »

thunder1 kirjutas: 21 Apr 2023, 12:16
Tõstatan teemat, ennast huvitab ka Zümo XT, aga sain edasimüüjalt info, et Regio Topo kaardid jätkuvalt ei tööta antud seadmel.
Kuidas muidu Zümo XT-l endal kaasas olev topo varianti Eesti maastikul on, et kui loobuks Regio Topost ja kasutaks puhtalt seda, mis seadmel endal on?

Kasutusse lähekski puhtalt maastikul navigeerimiseks.

isakene kirjutas: 08 Apr 2022, 00:45
Kaks kiiret küsimust.

1. Mina ei suutnud XT-l Eomapi kaarti käima saada. Kräkkimised ja patchimised, mis vanematel Zumodel töötasid, XT-l ei töötanud ja ka internet rääkis sama juttu, et XT on teistmoodi. Märkus: proovisin umbes aasta tagasi, võib-olla on vahepeal midagi muutunud.
2. Minul on Männiku, TETi ja orienteerumised vastu pidanud. Olen nõus, et välimuse järgi paistab see üsna õrnake ja mul tekkis ka sama küsimus.
XT väga hea! Minul on seal peal ka Eomapi kaart mida metsas kasutan. Uuematel seadmetel on kaardi kontroll juba nii hea, et nn lahtilukustatud kaardid seal ei tööta. Kui on ametlikult ostetud kaart siis töötab. Sõbral sees ostetud Regio Topo ja probleeme pole.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”