Kes kiirust ei ületa tõstab käe püsti.

Kas sa ületad tsikli sadulas kiirust? Milline on sinu sõudstiil?

sõidan ettevaatuse mõttes tiba aegalsemalt
3
4%
sõidan täpipealt nii nagu liiklusseadus lubab
4
5%
pole aimugi, ma proovin sõita natuke kiiremini kui autod
16
22%
+10 kmh tundub mõistlik
31
42%
+20 kmh on ainuke mõistlik viis liiklemiseks
5
7%
kiiruspiirangud on nõrkadele
7
9%
mis kiirus? Mu tsikkel seisab tavaliselt Viru ringil
1
1%
ma nägin ükspäev jalgrattaga karu
7
9%

Hääli kokku: 74
Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Kes kiirust ei ületa tõstab käe püsti.

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ma üritan maantel tüüpiliselt sõita natuke kiiremini, kui autod. Linnas samas taktis aga fooride taga filtreerin võimalusel ettepoole.
Maanteel sõidan autodest kiireminie praktilisel põhjusel - üks, selja tagant tulev oht vähem. Aga pean nentima, et see muutub aasta-aastalt raskemaks, sest sõites tühjal maanteel +10kmh ei õnnestu mul enamasti peale rekade kellestki mööduda, küll aga möödutakse minust süstemaatiliselt nagu postist. Ma ei tunne enda mugavalt, kui ma pean pidevalt kiiremini sõitma, sest siis saab varem või hiljem kõrge hinnaga kiiruskatse pileti. Kui hästi läheb. Halvemal juhul tuleb lisaks veel load ka hoiule anda.
Vahel harva, sirgemate teedega läheb meelest ära, et tuleb korralik olla ja kiirusetaju kaob. Siis kui proovid sõita ideaalses pöörete vahemikus ja pöörad rohkem tähelepanu sõidule ja vähem spidomeetrile. Siis kipub 110-120kmh hea kiirus olema.

@will111 kõiki sobivaid variante on võimatu katta, alati on "just see õige puudu". Lepi sellege, et elu on ebatäiuslik.

P.S. Päris paljud on jalgrattaga karu märganud, huvitav, ilmselt on neid liikvel rohkem, kui üks. :lol:
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”