Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
No see oligi vist Jussikese elukaaslase jagamine, et hoolimine vms. Ega ma ka enam esimest noorust põe

See plasti teema oli mul lihtsalt esimene hea näide mis pähe kargas, mingid krossi mehed ostavad 100.- terve ringi ja ei pruugi hoomata. Siin on see vb kellegi hooletuse tõttu rikutud, meil ju oma rumalusest- see olekski imelik siin foorumis ära lahata, ma rumalana näeks veel eriti rumal välja

Teema väline: See meil toimuv ongi tavaline, no ei ole meil soolas, päikeses ja äikeses mõnd asja marineeritud detaili elusalt võimalik kätte saada, tehasejuhendites on palju asju mis muidugi ei peakski lahti tulema jms.
Kui midagi juhtub siis nii on, enda pahandused teeme korda isegi kui meil endil järelkontrollis esimese hooga miski märkamatuks jääb Eesti seadustest tuleneva aja jooksul on meil kohustus see korda teha.
Teemasse: Mulle tundub, et lappab kommunikatsiooni probleemist või tekkinud lisaprobleemist, mis on omanikul fustratsiooni tekitanud ja teemat jagama pannud. Päris lambist see olukord ju tekkida pole saanud?
Ja kuigi võib olla rämetõlkes kaduma miskit läind, ei näita metssiga näpuga, vaid ju küsibki kas “kokkusattumus? Tehke omad järeldused”
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.