Kes kiirust ei ületa tõstab käe püsti.
Re: Kes kiirust ei ületa tõstab käe püsti.
See ei näita eriti midagi kas keegi sõidab maanteel enamus aega täpselt piirkiirusel või +10, +20 või ka +30 km/h. Rohkemat näitab see, kui palju maksimaalne kiiruseületamine on. Ma arvan, et korralikum liikleja on see kes sõidab pidevalt + 20 km/h kui see, kes sõidab enamasti täpselt või on väga vähe üle, aga möödasõitudel ja võibolla ka muul ajal lühiajaliselt laseb +40...+50...
Ma ise... oleneb rattast millega sõita. Praegune enda oma eriti ulmelist kiirust ka ei arenda, max. 170 kui võibolla kilomeetri jagu gaasi põhjas hoida, see tähendab, et umbes 130 saavutab veel mõistliku ajaga (kui möödasõitu alustades madalama käiguga gaas põhja keerata ja tagasi lasta peale möödasõitu oma ritta tagasi reastumist), ilmselt selliseid päevi tihti ei ole, kus see kiirus kasvõi paariks sekundiks saavutamata jääks. Kui on kasutada olnud võimsam ratas, siis tulevad ka "päeva maksimumid" suuremad. Ärge järgi tehke.
Ma ise... oleneb rattast millega sõita. Praegune enda oma eriti ulmelist kiirust ka ei arenda, max. 170 kui võibolla kilomeetri jagu gaasi põhjas hoida, see tähendab, et umbes 130 saavutab veel mõistliku ajaga (kui möödasõitu alustades madalama käiguga gaas põhja keerata ja tagasi lasta peale möödasõitu oma ritta tagasi reastumist), ilmselt selliseid päevi tihti ei ole, kus see kiirus kasvõi paariks sekundiks saavutamata jääks. Kui on kasutada olnud võimsam ratas, siis tulevad ka "päeva maksimumid" suuremad. Ärge järgi tehke.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.