Regionalalne võistlus: Kiire kurv
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Regionalalne võistlus: Kiire kurv
Ma olen harva sinuga ühel nõul aga selle kahepalgelisuse osas olen ma sinuga samal seisukohal. Tegin selle kihutamise jutu jätkuks eraldi teema, sest käesolev hakkab väga käest ära minema. https://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=112772will111 kirjutas: ↑19 Apr 2023, 16:14Tüüpiline üle reageerimine ja isehakanud suurte moraalijüngrite reaktsioon siin foorumis. Sajad ja tuhanded ratturid teevad seda (ehk käivad ja sõidavad kiirelt kurve) igapäevaselt nii ehk naa, nii et pehmelt öeldes mitte S*TTAGI pole väärt see moraali lugemine siin. Siinset foorumit loeb kõigist eesti tsiklistidest täna heal juhul veel ehk 0.001%.
Küll aga soovin korrigeerida sinu statistilist viga.
Eestis on ca 75000 tsiklilubade omanikku, seega 75000*0.001%=0.75 mootorratturit. Tiba vähe vist?
Aga kui päriselt siis meil on ainuüksi aprilli algusest käinud siin 11,729 inimest. Natuke rohkem, kui sinu kolmveerand mootoratturit. Keskmiselt on päevas 1200 aktiivset kasutajat. Aktiivne tähendab siinses kontekstis kahjuks küll mitte kirjutamist vaid linkidele klõpsamist ja lugemist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.