Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 407 korda
Re: Coincidence? You decide/Kokkusattumus? Sina otsustad
Kui ise ei oska teha, siis see ei tähenda, et sa ei tohi viriseda kehva teenuse üle! Samuti ei pea remonti tellides ise teadma, mis viga on 
Tagantjärgi biker.ee-s virisemine on muidugi vale - oma pretensioonid tuleb osutada teenuse osutajale.
Mina saan postitusest aru:
* mitte töötav ratas viidi teenindusse
* töötav ratas saadi tagasi
(seda, kas tõsteti ringi 2 või xx juhet, mida kontrolliti, kaua aega läks me tegelikult ei tea)
* arve oli 150€ (kas see sisaldas ka transporti? Kui jah, siis see tundub täitsa OK olema)
* tööde käigus paigaldati uus signaal
(Kas ol.olev töötas või mitte ei ole üheselt selge! TEST: Kui ol.olevale vool otse peale lasta, kas töötab?)
* sõites lendas küljest plastik, mis asus sellel küljel kus asendatud signaal
Ainus pretensiooni koht oleks (minu nägemus) tagasi paigaldatud plastiku kehv kinnitamine Y-keskuse poolt! Tõenäosus, et see lahkus juhuse/kokkusattumise tahtel on suht väike ikka

Tagantjärgi biker.ee-s virisemine on muidugi vale - oma pretensioonid tuleb osutada teenuse osutajale.
Mina saan postitusest aru:
* mitte töötav ratas viidi teenindusse
* töötav ratas saadi tagasi
(seda, kas tõsteti ringi 2 või xx juhet, mida kontrolliti, kaua aega läks me tegelikult ei tea)
* arve oli 150€ (kas see sisaldas ka transporti? Kui jah, siis see tundub täitsa OK olema)
* tööde käigus paigaldati uus signaal
(Kas ol.olev töötas või mitte ei ole üheselt selge! TEST: Kui ol.olevale vool otse peale lasta, kas töötab?)
* sõites lendas küljest plastik, mis asus sellel küljel kus asendatud signaal
Ainus pretensiooni koht oleks (minu nägemus) tagasi paigaldatud plastiku kehv kinnitamine Y-keskuse poolt! Tõenäosus, et see lahkus juhuse/kokkusattumise tahtel on suht väike ikka

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.