Regionalalne võistlus: Kiire kurv
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Re: Regionalalne võistlus: Kiire kurv
Kas mõistuse hääl on kadunud? Hakata liikluses võimete piiri testima ...?ruitlane kirjutas: ↑19 Apr 2023, 07:17Ok ma panen nädalavahetusel enda poolt midagi üles, Kiili-Tuhalalt näiteks, hea asfalt, tee on kohati põllu peal, nähtavus vastutulijate mõttes super, minu meelest oli seal 90 lubatud, aga no retsid kurvid, ma tahaks näha meest kes seal lubatu piires gaasi maha ei võtaks. Kui on pime kurv siis on niikuinii teemaks oma sõidureas püsimine ju. Gopro on mul ka, võin enda äpardumisest vidio teha, aga vidiot võistlejalt yldiselt ei nõuaks, muidu me saaksime aind 3 osalejat. Seega kurv, kurvikiirus, tingimused selle läbimisel ja kõik. Ja tee järele.
Mul on niikuinii selleks hooajaks rajapäev kokku lepitud, üks rinkasõitja, kes karjale lollidele asju seletama hakkab ja kui keegi siin midagi sellist korraldaks, oleks ka 100% käsi.

Mine tee rajal selliseid trikke, mitte liikluses. Üksi seal külje maha paned, siis lebadki seal pikali, kuni keegi sind leiab. Kehvamal juhul paned kellegile kümpi.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.