Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Herr vinti´i kraad kangem modereerimisagarus on mullegi silma jäänud.
Nii mõnigi kord on minu hinnangul jutt lõpetatut "because I can" põhjusel.
Seekord aga olen otsusega päri.
Ise alustatud remont (mis jäi oskuste puudumise tõttu lõpetamata) sai teenindusest siiski lahenduse. Kogu lugu oli liiga segane, et emmast kummast poolest halba arvata. Ei ole võimalik kindlaks teha, millised puudused rattal veel olid ning, kas need olid enne remonti ja või need tekkisid peale remonti. Seega selline emotsiooni pealt küllaltki segase lahmimise ära lõpetamine oli mõlema poole huvides. (ka teema algataja oleks siin omajagu vastu kuppu saanud, mis oleks solvumist omakorda veel astendanud)
Nii mõnigi kord on minu hinnangul jutt lõpetatut "because I can" põhjusel.
Seekord aga olen otsusega päri.
Ise alustatud remont (mis jäi oskuste puudumise tõttu lõpetamata) sai teenindusest siiski lahenduse. Kogu lugu oli liiga segane, et emmast kummast poolest halba arvata. Ei ole võimalik kindlaks teha, millised puudused rattal veel olid ning, kas need olid enne remonti ja või need tekkisid peale remonti. Seega selline emotsiooni pealt küllaltki segase lahmimise ära lõpetamine oli mõlema poole huvides. (ka teema algataja oleks siin omajagu vastu kuppu saanud, mis oleks solvumist omakorda veel astendanud)
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.