Esimeseks Duke 390 või 23' MT-07?
Re: Esimeseks Duke 390 või 23' MT-07?
Maaks, sa imestasid, et kuidas üldse kaks sellist ratast on sattunud siin ühte võrdlusse. Ma tutvustasin sulle ühte võimalikku põhjust, et kuidas selline "uskumatu" asi on saanud juhtuda. See rajasõidu jutt oli lihtsalt lõbus illustratsioon sinna kõrvale. Võibolla sa oled tegelikult väga kiire ja hoopis mina uurin tagatulesid
Küll aga olen ma rajal neid igasuguseid "kilowattidega" rattaid näinud kõvasti, kes saavad ulmeliselt lüpsi poole nõrgemate mootorite ja kergemate rataste käest. Jah, rada ongi justkui mingi tähtsusetu ericase, aga kas sa arvad, et samad tüübid samade ratastega kuskil mujal sarnastes kurvides ei saaks samamoodi lüpsi oma kilode ja vattidega? Ehk siis, et mõlema nende rattaga saab väga edukalt sõita, saab väga edukalt sõita vajadusel väga kiiresti ning saab teha ka igasuguseid trikke, sealhulgas ka nokka tõsta. Ühega saab teisele teha kohalt kiirenduses 150ni pähe, teisega saab omakorda teha pähe esimesele väga kiiretes järjestikku kurvides. Ehk siis, milles täpsemalt probleem on, et inimene ei võiks võrrelda või ei võiks/peaks valida kahe sellise ratta vahel? Need on kokkuvõttes suhtkoht täpselt samast klassist sõiduriistad, kumbki ei ole mingi eriline tippmudel ja mõlemal on mingid omad plussid ja miinused. 07 ja 690 ei ole rohkem "võrdsed" rattad.
Samamoodi on umbes täpselt samast klassit veel SV ning kindlasti veel üsna mitmeid rattaid, millega saaks võrrelda nii 390't kui seda 07't. kilowatt ei näita mitte midagi ja sellega võib küll kõvatada viru ringil ning siin seal korra esiratta maast lahti saada aga need kaks asja vist tsiklisõitu päris lõplikult ei defineeri. eriti veel algaja sõitja puhul. on olukordi tõesti kus see ~33kw ei ole kõige praktilisem, näiteks 2 paksu inimese + nende täispagasiga kiirteel kruisimine a'la 150ga. Võib isegi ilmselt arvata, et see pole antud ktm'ga üldse võimalik. Aga see, et ta kõigeks ei sobi ei tähenda, et ta üldse ei sobi. Ja ma ei ole absoluutselt mingi 390 raju fänn, ei oma selle kohta mingit erilist arvamust aga päris kindlasti ei ole ta igav ega kehv ratas. ja mis kilowatte puudutab siis selle jaoks, kes neid taga ajab on nii ehk naa ilmselgelt vähe nii 32 kui 55

Samamoodi on umbes täpselt samast klassit veel SV ning kindlasti veel üsna mitmeid rattaid, millega saaks võrrelda nii 390't kui seda 07't. kilowatt ei näita mitte midagi ja sellega võib küll kõvatada viru ringil ning siin seal korra esiratta maast lahti saada aga need kaks asja vist tsiklisõitu päris lõplikult ei defineeri. eriti veel algaja sõitja puhul. on olukordi tõesti kus see ~33kw ei ole kõige praktilisem, näiteks 2 paksu inimese + nende täispagasiga kiirteel kruisimine a'la 150ga. Võib isegi ilmselt arvata, et see pole antud ktm'ga üldse võimalik. Aga see, et ta kõigeks ei sobi ei tähenda, et ta üldse ei sobi. Ja ma ei ole absoluutselt mingi 390 raju fänn, ei oma selle kohta mingit erilist arvamust aga päris kindlasti ei ole ta igav ega kehv ratas. ja mis kilowatte puudutab siis selle jaoks, kes neid taga ajab on nii ehk naa ilmselgelt vähe nii 32 kui 55

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.