Kuhu 2023 hooajal matkatakse.

MrShura
Tsikkel: R1250GS
Tänanud: 1 kord

Re: Kuhu 2023 hooajal matkatakse.

Lugemata postitus Postitas MrShura »

Posse kirjutas: 20 Mär 2023, 18:58
Keegi mai alguses Balkani poole? Mingid mõtted on endal nagu õhus, kindlaid plaane pole.
Äkki õnnestub mingi osa trassist jne koos kulgeda.
Tere kõik.

Mul sarnased mõtted õhus. Tahan üksinda sõita Kreekas mais 2-3 nädal. Tee sinna ja tagasi kindlasti ei huvita (6000 km vaid tee Thessaloniki-ni ja tagasi). Selle asemel saadaks ratta, näiteks, DSV-ga ja lendaks lennukiga. Rahaliselt see tuleb odavam kui ise sõita (vajadusel saadan kalkulatsioonid, kuid arvan, et igaüks saab vajadusel ise sellega hästi hakkama).

Kuna aga DSV laadib rattaid kahekordselt ning arvutab transporditeenuse maksumust veose poolt veoauto hõivatud põranda pindala järgi, siis 2 ratta saatmine on peaaegu 2 korda odavam kui ühe. Seega otsin kedagi, kellega saab kulud kaheks jagada.

Kuupäevade ja sihtkoha suhtes võin olla paindlik. Tähtis, et see toimuks mais (enne kui tulevad palavad ilmad) ning saatamise sihtkoht võiks olla võimalikult lähedal Kreekale.

Olen saanud DSV-lt ka hinnad paar kuud tagasi (ehk neid tuleb kaasajastada, kui asi läheb töösse). Need on umbes järgmised (hind on edasi tagasi):
1) Zagreb - 1100 + KM
2) Sofia - 1290 + KM

Teine variant - kui keegil on juba reis Lõuna Euroopasse maiks planeeritud ja ma võiksin liituda, et transpordikulusid jagada.

Parimat,

Aleksandr

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”