One Finger Clutsh : KTM 690 Enduro

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Re: One Finger Clutsh : KTM 690 Enduro

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

will111 kirjutas: 04 Apr 2023, 15:12
täiesti mõttetu waste of money on see clake. see pisut pikem hoob, mille ma eelmine nädal sinna ktm'le paigaldasin ei teinud samuti käiku pikaks ning sidur oli nii kerge, et ma ei tea kas ma tahakski, et see veel kergem oleks...mingi tunnetus nagu peab ikka ka jääma. Eks ta teeb käigu pisut pikemaks ikka, aga asi oli ikka VÄGA kaugel pikast käigust ehk siis sidur lahutas täielikult ära ammu enne kui heebel kuskile lenksu lähedale oli jõudmas.
Aga tundub, et alis siis ikkagi leidub neid muudetud ratioga heebleid, järelikult on lihtne lahendus olemas ka hüdro sidurile
Selle heebliga mis ma oma rattale panin on küll suhteliselt täpne timmimine et ikka korralikult enne lenksuni jõudmist ära lahutaks ja samas lahti lastult lenksust liiga kaugel ei oleks. Oman vähemalt keskmise pikkusega kui mitte keskmisest pikemate sõrmedega kämblaid. Lühemate sõrmedega võib täitsa probleemiks osutuda.
Sõber oma Betale viskas Clake peale ja on ülirahul. See muidugi oli tehasest juba kõvasti kangema siduriheebliga kui mu Husqvarna. Mõned korrad olen sattunud tema rattaga sõitma ja siduritunnetuse osas küll midagi ette heita ei ole. Kui raha on ja meeldib sõita kohtades kus pool ajast käib siduri libistamine siis miks mitte Clake peale kruvida. Muul juhul pigem ostaks ise ka selle raha eest bensiini.

,,,,,,,,,,,, Hunnik komasid mis puudu jäid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”