Rumalad või segased küsimused jms

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 29 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Mis pank selle kaardi välja on andnud?

Viimati hakkasin reifendirectist rehve ostma ja tahtsin krediitkaartiga maksta. Reifendirecti Ida-Euroopa poolt opereerivad rumeenlased ja leht on õudse google tõlkega jne. Panin krediitkaarti andmed kirja , siis suunati pangalingile tehingu kinnitamiseks ja see oli nii vigane et ei saanudki autentida.
Vähe aja pärast tuli vastuseks teade et autentimine ebaõnnestus ja vastavalt EU direktiivile tuleb alates 2021 a krediitkaarti tehingud pangas kinnitada. Pakuti uut katset või tavalist pangaarvele maksmist. Loobusin mõlemast. Mulle meenus endale ka et netis krediitkaartiga makstes on viimasel ajal alati suunatud pangalingile ja tahetud tehingu kinnitamist. Või füüsiliselt kohal olles - kaart kaardilugejasse ja kood sisse. Swedbank siis.
Pärast vaatasin pangast et polnud sealt midagi broneeritud ega maha läinud.

Ei tea, kui EU-st väljaspool keegi krediitkaarti andmed kätte saab siis võib-olla mingi broneeringu saab teha kuid minumeelest raha kätte küll ei saa. Broneering on ka muidugi sant asi ja hoiab muuks tarbeks mõeldud summat kinni. Samas on pangal reeglitest kirjas et broneeringu tühistamiseks peab mingi põhjus olema ja tahetaksegi et kõigepealt suheldakse broneeringu tegijaga.
Üks tingimus broneeringu tühistamiseks oli mu mäletamist mööda ka see et kaardiomaniku pretensioonile või selgituse küsimisele ei vastata. Kas oli vist 10 või 14 päeva jooksul. Ehk siis kirjuta suvalisse Ramada Suites San Diegosse, sealt saadetakse pikalt ja nii pangale ütlegi :) Vähemalt niimoodi soovitas kunagi aastaid tagasi mulle pangainimene ise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”