Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas villy »

Alex kirjutas: 31 Mär 2023, 13:23
sinilind123 kirjutas: 31 Mär 2023, 13:14
Olen ka mõne proovisõidu elus ikka teinud. Mida see mulle annab? Proovisõitudel on tulnud välja erinevaid vigu. Kõverad pidurikettad, libisev sidur, mootoritöös mingi auk teatud pöördevahemikus/koormusel ja ilmselt veel asju, mis kohe ei meenu. Hüppesse pole lasnud ja 200ni kiirendanud ka mitte. Pigem tavapärast sõitu teinud, mõne äkilisema kiirendusega.
Ehk kõik need vead, mis tulevad kontrollimisel välja ilma sõitmata? Saan õigesti aru?
Ei tule ju need vead ilma sõiduta välja. Lisaks tasub proovida kas käigud kiirendamisel sees püsivad(teatud mudelitel). Kas käed lahti lastes otse sõidab, jahutusvent toimib jpm.

Lisaks tahan proovida kuidas ratas "tundub" ja mootor käib. isegi sama mudeli puhul on tunne erinev. Toon näite, sõidan tihti seltskonnaga kus 3+ 690-t ja kõik nad on sõites väga erinevad. Ühtegi uut ratast pole ma ostnud ma ilma proovisõiduta, rääkimata kasutatud rattast. Uue puhul muidgi ei pea konkreetselt sama isend olema.

Olen ise kõik rattad alati proovisõiduga maha müünud. Lihtsalt võtan dokid ja panen klausli kaasa, et kui kukud siis ostad ära(tegelt see muidugi ei kohusta). Kahtlastele ei anna proovida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”