Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

bitter kirjutas: 23 Mär 2023, 16:07
Oletame, et nt Baskakk-narrilt-kirves-55 tundub ikkagi keerulisevõitu. Siis saab ju sättida.
Võibolla bardakk-totralt-viltu- pluss mingid natuke tuttavamad nr-d (tsikli/auto reg, pereliikme tel.nr jne) jääb hästi meelde.
Või siis pöörata mingi tuntud lause enda jaoks "pea peale". Aias-sadas-saia -> 6ues-5adas-leiba (või sadas hoopis sep1kut/sepukut/pussnuge)
Baskakk-narrilt-kirves-55 tunudb just selline parool, et ühe korra näed ja siis on raskusi selle unustamisega kui isegi tahaks :D
Reaalsus on see, et paroolide meeldjätmine on kaasjal suht lootusetu, mul on nimekirjas üle 1000 saidi, milles, mul kasutajakonto loodud. Paroole peavad täna meeles paroolihoidlad. Üleejäänud inimesed resettivad süstemaatilsielt neid või ketravad pideavlt oma nelja parooli, mis neil kõikjal kasutusel on. Ma kasutasin varasemalt ühe sellise hoidla parooligeneraatorit aga aeg-ajalt on vaja oma mõne vähetähtsa koha parool kellegi välja jagada ja see on peavalu ning rääkimata sellestk et kui pead ingliskeelse parooli käsitsi telefonis sisse tippima siis on vead lihtsad tulema.
bitter kirjutas: 23 Mär 2023, 16:07
Küsimus ka:
Kui lihtne oleks ühendada M1/M2 Macbook Airi külge väline kuvar (displayport + hdmi)? Asuse kuvar olemas (2560x1440), kaalun läpaka ostu. Kas nt selline kaabel saab hakkama? https://www.amazon.com/Thunderbolt-Adap ... B0B3DB4ND7
Kirjade järgi on see 4K@60Hz seeega peaks sobima kenasti.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”