Kus poes on ... kohapeal olemas?
-
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?
Mis klappi sa kasutasid, kui saladus ei ole? Ma kasutan sellist tabletitünni (ei oska soovitada kust saab), selle tõmbab ka vahel kortsu.Alex kirjutas: ↑19 Nov 2022, 14:30Mul on olemas nii "tuhkatriinu", kui ka plastist mahutid suure sodi korjamiseks. Mõlemad on ilma "tsüklonita", tavaliste 40mm kanalipõlvedega. Plasttünnile tuli lisada 1/2 tolline klapp(vaakum tõmbas ta korduvalt kortsu, ära tüütas), metallist tünn on kindlam. Kokku on neid neli-viis tükki majapidamises, üks on 10l värviämbrist. Minu soovitus oleks see 20 eurine "tuhkatriinu" Depost, ise tänan ja ostan endale ka teise sealt juurde ja sellele lisada tsüklon.
Üks asi mida plastist tünni puhul arvestada - see sodi keerleb seal ringi ja tekitab korraliku staatilise elektri laengu. Esimene kord kui litaka sain võttis ikka korra väga sirgelt seisma...
r.
Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.