Kus poes on ... kohapeal olemas?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 591 korda

Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Kavial on baltimaade parima laoga laagripood ja olen sealt saanud täiesti ulmelisi (loe: väga spetsiifilisi toote põhiseid) asju üle leti (ilma tellimiseta)
Aga nagu igal pool on ka seal oma ametisse erinevalt suhtuvaid inimesi. Kui üks poeb läbi ussi selle samuse, et sind aidata, siis teine teatab ilma süvenemata, millest sa räägid, et "ei, meil ei ole" ja närib tühja pilguga oma nätsu edasi.
Kui satud selle esimese versiooni otsa siis on olemas igasugu kataloogid, kus tüübi ja mõõdu järgi õige tooteni jõuda.
Kui aga teise versiooni otsa siis sul võib isegi kood olla ja ta teatab ikka, et ei ole.

Hankisin ise sealt ühed erilisemad kuumakindlad laagrid. Kui jälle vaja oli, siis teatati, et ei ei meil selliseid ei ole ja pole kunagi olnud. Kui siis ikka sai jonnakalt surutud, et ma olen need siit ostnud ja peab olema võeti tülpinud näoga kataloog ja mindi toodi tagant riiulist laagrid ära.
Need siis kukuvad lauale, et säh võta siis. Et siis kokkuvõttes peab selle butiigi külastamisel natukene ka õnne olema :)
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”