Kus poes on ... kohapeal olemas?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

motoreis kirjutas: 20 Juul 2021, 23:35
motoreis kirjutas: 14 Juul 2021, 20:46

Kus poes on long-oval peatüübile kiivreid letis, suuruses 58-59cm? Läksin oma Schuberth C4 Pro ostuga alt, proovimisel ja toas kandes mahtus ilusti pähe, mugavalt, ja isegi esimesed paar minutit pole hullu, aga sõidu ajal hakkas kuklast ja lõuast, laubast painama ja sain alati kukla/kaela valu kiivrist. Tegin paari nädalase sõidu järel teisegi katse, kohendasin kiivri polstrit ja sisemust, ei läinud paremaks.

Nüüd uue kiivri otsingul, mis oleks

1. Vaikne
  2. Flip up ehk avatava lõuaga
  3. Päiksevisiiri ja pinlockiga
  4. Bluetooth mikker ja klapid võiksid olla integreeritud

Ehk samad tingimused mis oli Schuberth C4 Prol ( intermediate oval), aga teise peakujuga, long oval.

Kui siin mõni pood jälgimas on, siis tehke häält. Ei või jah vastused mõlemad aitaksid mul aega säästa :)

Ma võin küll eksida, aga ega ma peale Sinu valitu ja Nolani kiivrite ei oskagi integreeritava sidega kiivrit nimetada. Loodus Invest Viljandi mnt 18 vanasti müüs neid ja oli tavaliselt midagi kohapeal ka. Ise ostsin N91 Louis-st.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”