Kus poes on ... kohapeal olemas?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 569 korda

Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

joel kirjutas: 29 Juun 2021, 13:15

Ega see mõni aeg tagasi juhtumisi eelmisel aastal ei olnud? Mul oli paar kuud tagasi vaja UKst hunnik kraami tellida. Kulleriga UK-st Tallinna tollilattu tulid kahe päevaga, siis üheksa päeva hiljem saadeti tollivormistuse paberid ja järgmisel päeval jõudis kaup kohale. Transa seega umbkaudu kaks nädalat. Eriti "toredaks" tegi kogu ettevõtmise see, et laos olnud kaubad saadeti korraga ja kõik ülejäänud eraldi vastavalt lattu saabumise ajale, nii et kokku tuli üks tellimus viie erineva saadetisega, millele tuli viis tollivormistust teha.

Mul tuli saadetis UK-st siia 3 päeva ja siis läks ligi 10 päeva kuni tollitud ja Omiva koju selle tõi. Liigseks jamaks oli veel see, et Omniva saatis mulle vormistamiseks elektroonilise saatelehe koopia, mitte kaubaga koos olnud Invoice ja ma pidin sellega seoses ka tollimaksu makmsa. Kui kaup on teedetud UK-s siis seda maksma ei pea. Sain kauba kätte ja seal ilusasti arvel kirjas ,et toodetud UK-s. Jälle uus jeebel (deklari muudatus teises keskkonnas)tolliga ja siis nad tagastavad sulle enamamakstud maksu 72€ 60 päeva pärast :) nii tore e-riik meil.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”