Kus poes on ... kohapeal olemas?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?
motoreis kirjutas: ↑11 Mai 2021, 22:44urmas66 kirjutas: ↑09 Mai 2021, 19:44Mingid seda tüüpi nagu pildil on küll üsna ükskõik,kus need toodetud on. Seal hoiab polt seda asja koos ,mitte alumiinium. Enamus on nii kui nii hiinas CNC-s toodetud, lihtsalt kui on kõlav nimi peal, siis maksad selle eest lisaks. Pildil olevad maksavad 59€ Mul olid sarnased 30mm alist ostetud ja kasutasin paar aastat, misjärel keegi siit fooorumist need ära ostis ja edasi kasutab.
image.png
https://www.aliexpress.com/item/3294743 ... web201603_Kas neil Hiina omadel, mis 59€ maksavad on mingi eelis Eestis müüdavate 45€ omade ees? Ma esimest korda neid ostmas ja ei tea isegi, kas valida 20mm või 30mm omad, hind sama. Ainus mis tean, et püsti rattaga sõites on lenks madal ja keha asend sellest häiritud. Kas valides näiteks 30mm tõstjad, võib see mingeid ebamugavusi kaasa tuua, kui valida 20mm tõstjad? Keegi võiks mingile lugemisvarale suunata, et saaks teadliku valiku teha
Aitäh ette!
Mina panin enda rattale eelkõige istudes liiga ette kaldus sõiduasendi parandamiseks. See 3cm oli palju parem kui enne, aga nüüd on mul uue lenksuga äkki mingi 7-10cm originaalist kõrgem ja lenks laiem ka. Püsti sõita on nüüd päris hea, aga jalaraudasid lasen ka veel äkki 2-3cm allapoole, et palju parem saaks. Mingit lugemist ei ole ilmselt olemas, see enda tunnetuse teema. Pakun, et võta ikka kohe need 3cm ära ja kui poldi alla käivad, siis need hiina CNG-s tehtud aliexpressist ilmselt sama head kui kaks korda kallimad siit ostes. Preagu seal hind 22€ ja kui just väga kiire pole võta need. Kui on kiire siis osta siit.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.