Kus poes on ... kohapeal olemas?
Moderaator: Moded
Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?
nevermind...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Tänud ühele tegelasele, kes asja uue nimega üles leidis: https://www.motonet.ee/et/toode/381498/ ... iist-43-mm
Ma ei osanud otsida sellist asja, nagu hargi paigaldustööriist. Vanasti oli ta seal "fork seal driver", kui ma ei eksi.
Kas keegi Eestis Acerbist ka müüb? Vaja oleks paagikorki, kood 0016833 - 24mx-ist võiks tellida, aga sealt 15€ jupi tellimine kipub alati 150€ arvega lõppema...
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Mõte oleks kunagi aku plussklemmile mingi 20A kaitse vahele panna. Milline lahendus oleks meie kaubandusvõrgus kõige kompaktsem?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Ega nendest mini-pesadest minuteada midagi väiksemat enam pole: https://www.motonet.ee/et/toode/481767/ ... tsmekindel
-
Mõtlesin ise tavalisetest lahendustest midagi sellist, sest sinna käivad otsad sisse ja on veidi turvalisem, ei pea midagi lisaks isoleerima: https://www.motonet.ee/et/toode/472449/ ... niANL-2010
Teisalt mõte liikus hoopis kuskile sinna: https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/j ... -30a-roosa
See küll 30a aga on kogemusi?
-
- Tsikkel: Z1000
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 3 korda
ei tohiks olla keeruline varuosa ja võiks olla kohe letil, aga kust saaks homme esimese piduri lüliti (Alps). Streetmotos?
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Tort kirjutas: ↑25 Mai 2020, 10:34Mõtlesin ise tavalisetest lahendustest midagi sellist, sest sinna käivad otsad sisse ja on veidi turvalisem, ei pea midagi lisaks isoleerima: https://www.motonet.ee/et/toode/472449/ ... niANL-2010
Teisalt mõte liikus hoopis kuskile sinna: https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/j ... -30a-roosa
See küll 30a aga on kogemusi?
Täitsa huvi pärast mõtlen, et kas nendele kaitsmeid leiab ka suvalisest tanklast või külapoest? Tundub et riskivabam oleks see eelmainitud piipzu variant.
Muidugi palju sa neid kaitsmeid ikka lõhud ja mingi osa istub ikka tsikli peal ka, kuid siiski...
Ma ei soovitaks seda Motoneti "mini GM pritsmekindel" pesa, eriti 20A aplikatsioonis, ma olen selle suuremat venda 2tk maha põletanud, teist korda veel liimisin ja isoleerisin seda enne paigaldust kõvasti, aga ikka jama. Natuke läheb mingit head-paremat sisse ja siis veel natukese aja pärast on suits taga. Siiamaani on kõige rohkem õnne olnud sellise pesaga: https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/t ... sakomplekt , samas minuarust ma nii palju küll selle eest ei maksnud, kuskil 10€ ringis oli äkki?
Samas niisama targutamise mõttes ei saa mainimata jätta, et peakaitsme maha põlemisel ei ole su nr 1 probleem mitte see, et kust uus kaitse saada, vaid selle jupi parandamine/asendamine, mille tõttu ta üldse maha põles...
-
Peakaitsme puhul küll, kuid enamasti jäävad kaitsmete mahapõletamised enda lolluste taha
Puhas enda näide, kus pingeregu kaitsmepesa segi aetud lisaseadmete pesaga. Pingeregul 30A, lisaseadmetel 15A. TET-i rada sai ilusti sõidetud kuni aegviiduni ning sealt siis bussis tagasi tuldud. Kõik lahti kakutud ja siis alles mõistetud, et oleks võinud trassil õige kaitsme sisse pista ja sõit oleks jätkunud
Lisaks peakaitsmed üldiselt tsiklitootja puhul piisavalt hästi läbimõeldud, et sellist lisapesa ei peaks kasutama.
-
Eks pean uurima. Minu tsiklil on kokku ainult 2 kaitset tule sees ja akust tuleni ning starteri kandis elab pluss kaitsmata elu, teel sinna võib kõike juhtuda. Sellest ka vajadus.
-
Lisaseadmete jaoks katsetan varsti sellist varianti. Ehk siis ka lihtne plussi jagaja kaitsmetega
Kuna ma andsin uusaastalubaduse, et kui Brabec Dakaril ilma lagunemisteta finišisse jõuab, siis ma terve aasta jooksul Honda vastupidavuse ja tehniliste lahenduste teemal sõna ei võta, siis ei saa seda väidet kahjuks täpsemalt kommenteerida
Samas abstraktselt ja täiesti mittemargipõhiselt võiks peakaitse ja tema pesa ikkagi töökindlam olla kui see asi, mida ta kaitseb
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Tartus Ringtee 25 (vana bussipark) asub Avera Trading, neil absoluutselt igas valikus puhastuskeemiat, pabereid ja kandureid, leiad vast ka sinna sobivat.

-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Jesper kirjutas: ↑26 Mai 2020, 11:23Ma ei soovitaks seda Motoneti "mini GM pritsmekindel" pesa, eriti 20A aplikatsioonis, ma olen selle suuremat venda 2tk maha põletanud, teist korda veel liimisin ja isoleerisin seda enne paigaldust kõvasti, aga ikka jama. Natuke läheb mingit head-paremat sisse ja siis veel natukese aja pärast on suits taga.
Ma olen ka sama kaitsmepesa ostnud motonetist ja Fixusest. Näeb korralik välja ja alguses tundub jube hea aga kokkuvõttes kippus ikka kaitse kehva ühendusta andma. Peakaitsmeks ei soovita (mingile lisaseadmele võib ju panna, kui paremat võtta pole).
Starteri ja aku vahel pigem ei peakski kaitset olema. Seal on pidevalt laivis ainult see pisike jupp akust releeni, paljudel ratastel on see kaitsmata. Muus osas on raske öelda - võibolla tõesti tasub tuunida, kui jube palju kaitsmata ahelaid seal veel on...
Hiinast või kuskil Eesti poes kah olemas, et ei peaks sügiseni ootama? Ebays ja Amazonis jäi silma selline, kus ka massi klemmid samas karbis (6 väljundit). Vaja veel releed (või mitu), pistikut releele, klemme jms mudru. Võiks ka Eesti poode toetada, kui rutem saaks.
Tundub üsna tavapärane toode, aga esmajoones justkui Eestist ei leidnudki väljalasketorustiku "heat wrap´i". Ons seda kuskil Eestist saada, et ei peaks näidalaid väljamaalt ootama? Eelistan titaaniumi.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kas ma mitte Motonetist ei ostnud?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
koma2 kirjutas: ↑01 Juun 2020, 22:06Hiinast või kuskil Eesti poes kah olemas, et ei peaks sügiseni ootama? Ebays ja Amazonis jäi silma selline, kus ka massi klemmid samas karbis (6 väljundit). Vaja veel releed (või mitu), pistikut releele, klemme jms mudru. Võiks ka Eesti poode toetada, kui rutem saaks.
Ei ole kohanud jah. Need tellitud mul Hiinast ja nagu ikka siis läks vist kuu ära.
Minu eesmärk oli võimalikult väike blokk saada mis esitule taha kahel tsiklil peita. On täitsa olemas seal jah massiga samas karbis ka, kuid see suurus läheb lihtsalt selliseks kus sellele pole väga ruumi leida tsikli peal.
-
Kust võiks Eestist kohapeal saada kütusefiltrisukka või isegi ei tea, kuidas seda nimetada. Igatahes see võrkasi, mis pistad omale tankimisavasse ja siis läbi mille tangid kütust paaki. KTM/Huskyl teada tundlikud kütusepumbad ja hingerahuks selline asi kuluks ära, kui kuskile rännata plaanis.

Oled sa seda üldse kuskilt loogilistest kohtadest küsinud ka? KTMi esindus, Husqvarna esindus, Bikeman, etc?
Twin Air toodab seda ja minuarust kõik asutused müüvad, millel vähegi krossi/enduro lõhna juures on, ntx https://bikeman.ee/tsiklivarustus/kross ... uel-filter
-
Vat selles probleem ongi, et ei oska krossivarustuse alt otsida seda Filtrite alt otsides eri motopoodides ei suutnud leida kiiresti.
Margiesindused pmst pealinnas ainult, Tartu KTM ei müü midagi peale KTMi enda tehase kaubakauba, seega siin lõunaosariikides veits nutune kohale minekuga.

Prets kirjutas: ↑04 Juun 2020, 14:36Kust võiks Eestist kohapeal saada kütusefiltrisukka või isegi ei tea, kuidas seda nimetada. Igatahes see võrkasi, mis pistad omale tankimisavasse ja siis läbi mille tangid kütust paaki. KTM/Huskyl teada tundlikud kütusepumbad ja hingerahuks selline asi kuluks ära, kui kuskile rännata plaanis.
Vaata (otsing : "fuel filter twin"): https://starmoto.ee/gb/ktuse--ja-vaakum ... d-cap.html
Kas sa actually küsisid neilt seda filtrit? Minuarust ma olen seda Jälgimäel näinud, firma ju sama...
Ma Tartu elu väga täpselt ei tea, aga Brauermoto näiteks võiks äkki veel sellise kolaga äritseda?
Kust saab osta tsikli/auto elektri jaoks 2 soonelist 0,5 - 1,0 mm2 kaablit? Võiks kannatada ka liikumist/painutamist. Audiokaablit mitte pakkuda.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
Kehval ajal on konn ka kala - võta mõnest elektrikaubastust sobiva ristlõikega mitmekiulist (toite)juhet, markeeringutega H05*** näiteks. TransAlpil vedasin omajagu sellisega ja pidas vastu küll. Painutamise, hõõrdumise ja muu säärase vastu strateegilistesse kohtadesse sukk, spiraal või kõri ümber ja elu on lill.

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
kahesoonelise kohta jään vastuse võlgu, kuid motonetis suht korralik valik rullidena olemas. Olen ise sealt ostetud kaablitega omajagu töid teinud. Allub hästi jootmisele kui crimpimisele.
Motonetis kahesoonelist ei ole. Käin vaatan mis see Tuuletallaja soovitatud H05... endast kujutab.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Märksõna oleks kiudkaabel või trosskaabel ja näiteks Esvikas või Viruelektrikaubanduses on see kindlasti kohapeal olemas. Musta kestaga lapik on väga hea ja ruumisäästlik. Seda on nii 0,5-0,75-1,0 olemas
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.