Kus poes on ... kohapeal olemas?
Moderaator: Moded
Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?
KIBU kirjutas:tere
kas kuskil poes on kohe riiulist võtta metalli sine eemaldajat? selline puhastusvedelik millega väljalaskesüsteemi uuesti läikima saab. Autosol Anti Blau näiteks.
Automaailm Kadaka tee 42C on riiulis olemas hinnaga 12 euri
extrafine kirjutas:merikurat kirjutas:Kust leiab Tallinnas BENSIINIKINDLAID O-RING tihendeid? Suurus 7,7x1,8 mm (ID x paksus) ja sobivad bmw r1150gs paagi kiirliitmikutele.
Värvifoorumist juba küsisin ja seal minu mõõtudele ei olnud.KAVIAL, Peterburi tee 71
Kui kellelgi on veel vaja, siis KAVIALis olid Vitonist oringid tõesti olemas. Sama materjali ja mõõtu pakkus ka Laagri- ja Tihendikeskus, aga tunduvalt kõrgema hinnaga.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: k175b, Riga 13,
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 10 korda
Tere,
Kust leida manomeeter skaalaga 1-15 psi. Oleks vaja rehvides (jalgrattal on rehvid 4.0x26") 6 - 10t hoida, kuid tavalisete kelladega algab näit alles 6st ning mikro liikumisi skaalal ei usalda...digi lahendustega tööriistadest lugu ei pea.
Mida mudavurrid soovitavad tööriistaks osta ja kuhu pöörduda soetamiseks?
Probleem sai lahenduse pallipumba näol.
http://www.popsport.ee/mod_shop_d7a728a ... -Gauge_est
Vooliku ja otsiku lisamisega saab sellest asjast ka tööriist.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Pole küll mototeema, vabandan, kuid ei oska praegu mujalt ka otsida.
Volvo armatuuripirne oleks vaja, kust neid osta saab.
Vanad pirnid:
Üks armatuuripirn on natuke teistsugune, selle pilti pole, kuid äkki keegi oskab suunata, kus mingi valik on
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Ma olen selliseid kunagi BEN-i autopoes näinud, see mis Järvel on.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
mx77 kirjutas:Ma olen selliseid kunagi BEN-i autopoes näinud, see mis Järvel on.
Seda poodi, pole vähemalt seal, juba ammu olemas.
Veokal on 24v samasugused ja need on Motoralis olemas ning ka Baltiautoosades ehk siis ka Fixuses.Kui mingi varuosa numbri leiad võin Baltiautoosadest vaadata.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Toetajaliige
üks mida leidsin nii huupi otsides on selline ja see oli Baltiautoosades ka laos olemas,aga sul on need rohkem värvilised kui see
100-12603 12V 1,2W BAX8,5D SININE
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Kui Sul need niikuinii juba läbi põlenud on, siis proovi pirni pesast välja sikutada, äkki on pirn ja pesa eraldi asjad. Omal oli armatuuri pirnidega nii, et ükski varuosapood ei pakkunud õiget asja, öeldi, et kas tellimise värk või pakuti mingeid sinnapoole pirne, mille poolvägisi oleks pessa toppida saanud. Läksin lõpuks Mersu esindusse oma hädaga. Seal öeldi, et letikaup, oli minu mäletamist mööda kuskil 60. sendi kanti tükihind. Läks tõi laost 2 pirni, tõmbas minu läbipõlenud pirni klaasist osa pesast välja ja torkas teise sisse. Arvas, et teise pirniga saan ise hakkama. Nüüd jälle targem.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Toetajaliige
pühak kirjutas:Kui Sul need niikuinii juba läbi põlenud on, siis proovi pirni pesast välja sikutada, äkki on pirn ja pesa eraldi asjad. Omal oli armatuuri pirnidega nii, et ükski varuosapood ei pakkunud õiget asja, öeldi, et kas tellimise värk või pakuti mingeid sinnapoole pirne, mille poolvägisi oleks pessa toppida saanud. Läksin lõpuks Mersu esindusse oma hädaga. Seal öeldi, et letikaup, oli minu mäletamist mööda kuskil 60. sendi kanti tükihind. Läks tõi laost 2 pirni, tõmbas minu läbipõlenud pirni klaasist osa pesast välja
ja torkas teise sisse. Arvas, et teise pirniga saan ise hakkama. Nüüd jälle targem.
Osad volvo omad on vahetatavad,aga kõik ei ole.Need mis ei ole vahetatavad, on joodetud kinni,aga tegelilult saab ka seal sisu väikese näputööga ära vahetada.
ML-Transport AS
Need mis piltidelt paistavad, on küll seda nägu, et tõmba välja ja torka uus sisse. ise olen sarnaseid vahetanud.
Piipz'u piltidel olevad pirnid on nö. punutavad. Näiteks Oomi poest uued pirnid: http://www.oomipood.ee/product/lamp-t1/ ... m-9421-gby ja punuma. Heal juhul saab selle sinise kummilutu ka kätte vana pirni pealt. Ben'is olemas ka eri värve ja mõõte lutte ka müügil.
Need teisel pildil olevad sinised on tõmmatavad...
Oma kunagisel XC70 nel tuunisin armatuuri siniseks siis sain kõik vajalikud pirnid Automaailmast. Nende tüübi sokli nimi on mingi T vist T5 = 5w pirn T10 = 10W pirn jne. See mudeli nimi on selle plastiku peal ka kirjas.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Aga miks esindusest ei küsi? Palju nad ikka maksavad. Audidele saab samasuguseid Forsist, plug-n-play, aga punased teatavasti. Passatitel on ka sinine valgus olemas, äkki sobivad needki.
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Passati tehasest sinised armatuurid on LED´idega
If you want to make God laugh, tell him your future plans
-
- Tsikkel: Ühe pütane porgand
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 25 korda
Oakley Oframe prillidele klaase?
Huvitatud oleks värvidest black või blue iridium ehk siis peegelklaas. Kus oleks saadaval ja mis hinnaga?
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Tort kirjutas:Aga miks esindusest ei küsi? Palju nad ikka maksavad. Audidele saab samasuguseid Forsist, plug-n-play, aga punased teatavasti. Passatitel on ka sinine valgus olemas, äkki sobivad needki.
Ma ei saanud pühapäeval küsida, kuid esmaspäeva hommikul jalutasin Info Autost läbi ja oli letikaup. Tunnistan, et ei olnud kõige odavamad (5€ tükk), kuid kõige kiiremate lahenduste puhul ei tasu esindusi karta
Need olid muide rohelised, kuigi tõesti, müts ise on sinine.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
No vähemalt on salongi lõhn küljes neil ja auto sõidab kindlasti paremini nüüd.
Edit: kui veel pekki läheb mõni, siis b5 passatil on ka rohelised pirnid, võib igaks petteks ka Forsi letist küsida.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Mul sõidab auto siis ka paremini, kui ma näiteks autopesulast tulen, ausõna. Psühholoogiline kiiks vist paljudel meestel.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Piipz kirjutas:Mul sõidab auto siis ka paremini, kui ma näiteks autopesulast tulen, ausõna. Psühholoogiline kiiks vist paljudel meestel.
Mul jõid kõik sõidukid poole vähem, kui ma neile mingit superhüpernitropower bentsu sisse kallasin. Millegipärast kadus usk sellesse värki tasapisi ära ja enam niiviisi ökonoomitada ei saa. Nüüd kulub kütust vastavalt sellele, kuidas tallan või keeran.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Tühi jutt jätta! Kuskohast saab Tartus alumiiniumi poleerpastat?
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kõige parem lihvimis- ja poleerimistarvete ostukoht http://www.polgent.ee/kontakt.htm
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
StreetMoto kirjutas:Kõige parem lihvimis- ja poleerimistarvete ostukoht http://www.polgent.ee/kontakt.htm
Suur tänu, uurin asja sealt.
Poleervahendid saadud siis polgentist, tänud StreetMoto-le. Siit ka järgmine küsimus, kuskohast saaksin Tartust, või tellida tihendimaterjali või tihendiks sobivat materjali umbkaudselt 4mm.
vikiii kirjutas:kuhu vahele see 4mm tihend minema peaks??
Kompressori silindri ning silindripea vahele. Kompressor ise 1979 aastast. Otsest põlemisohtu tihendil pole, kuid siiski võik kannatada kuuma. Ehk oskab keegi aidata? Ei taha just mitu tihendit ka üksteise peale panna, kuigi seal oli kaks 2mm tihendit üksteise peal.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
See 4 mm tihendit ikka hullult paks, kui seal survet peab pidama. Jutust ei selgu, miks nii paks peaks olema. Kui kolb silindris liiga üles ronib , saad paksust vähendada, kui ühe tihendi paned silindri ja ploki vahele. Nii tõstad silindrit ja üles pole surve kätte nii paksu vaja sel juhul.
koi kirjutas:See 4 mm tihendit ikka hullult paks, kui seal survet peab pidama. Jutust ei selgu, miks nii paks peaks olema. Kui kolb silindris liiga üles ronib , saad paksust vähendada, kui ühe tihendi paned silindri ja ploki vahele. Nii tõstad silindrit ja üles pole surve kätte nii paksu vaja sel juhul.
Öelge parem kuskohast saab sellist tihendit? Seal oli originaalis nii paks tihend. Järelikult peab olema.
-
- Toetajaliige
110kw kirjutas:koi kirjutas:See 4 mm tihendit ikka hullult paks, kui seal survet peab pidama. Jutust ei selgu, miks nii paks peaks olema. Kui kolb silindris liiga üles ronib , saad paksust vähendada, kui ühe tihendi paned silindri ja ploki vahele. Nii tõstad silindrit ja üles pole surve kätte nii paksu vaja sel juhul.
Öelge parem kuskohast saab sellist tihendit? Seal oli originaalis nii paks tihend. Järelikult peab olema.
Küsi sealt,ma olen ühtteist sealt saanud,äkki oskavad ka sulle midagi pakkuda.
http://www.tplast.ee/index.php?page=117&
ML-Transport AS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.