kampaania "Märka mootorratturit!"
Probleem on selles, et aastatega on tsiklistide arv kordi kasvanud ning autojuhid pole lihtsalt sellega "harjunud". Aga ei saa väita ka, et alati autojuhid süüdi on. Näiteks suve alguses kui maanteel autoga möödasõitu tegema hakkasin , esmalt peeglitesse kiigates, et ei oleks tulijaid, Juhtus midagi sellist mis oleks võinud halvasti lõppeda. Nii kui suunatuli sees ja vastasritta liikusin sõitis minust umbes 2x kiirema hooga mööda bike ja seda nn kolmandas reas, hea, et autole peegel alles jäi.
Kuid siiski kordi rohkem on olnud olukordi tsikli "roolis" olles. Autojuhid võivad olla väga hoolimatud. Pärnus üritas üks umbes 80-ndates mees mind oma vana volgaga teelt ära trügida, üritades siis kui mina tema kõrval olin rida vahetama hakata . Mina pidingi teeäärde kruusale sõitma, õnneks oli lai teeäär(Ehitajate teel). Ja volgamees sõitis rahumeeli edasi ilma, et oleks mind märganudki.
Tuleb lihtsalt arvestada ja sõita lubatud kiirusega(+-20 km/h
), sest kõige suurem tõenäosus õnnetusse sattuda on eelkõige linnas.
Edu,
Mirko
Kuid siiski kordi rohkem on olnud olukordi tsikli "roolis" olles. Autojuhid võivad olla väga hoolimatud. Pärnus üritas üks umbes 80-ndates mees mind oma vana volgaga teelt ära trügida, üritades siis kui mina tema kõrval olin rida vahetama hakata . Mina pidingi teeäärde kruusale sõitma, õnneks oli lai teeäär(Ehitajate teel). Ja volgamees sõitis rahumeeli edasi ilma, et oleks mind märganudki.
Tuleb lihtsalt arvestada ja sõita lubatud kiirusega(+-20 km/h
Edu,
Mirko