Väike kompressor tsiklile? Kuskohalt saab?
Re: Väike kompressor tsiklile? Kuskohalt saab?
Ma soovitaks samuti mõne tuntuma tööriistatootja akukompressorit. Päris Alibaba kraamiga on juhtunud et sulab juba kummimadratsit täis pumbates käte vahele ära.
Endal on hea kogemus ühe laenatud Makita akukompressoriga - ma küll ei uskunud et nii väike kompressor ja 2 Ah akuga suudab sõiduauto käru rehvi 4,5 baari lüüa. Jaksas küll ja ei võtnud isegi hingeldama.
Kui niisuguseid masina külge hakata installima siis akuosa võiks loomulikult minema visata, käepidet pole ka vaja jne. Kui tooriku ostmiseks läheb tuleb vaadata et ikka 12v kompressor on. See peaks ka otse süsteemist toimima.
Olenevalt tootjast ja mudelipõlvkonnast on poes 10,8;12;14,18 jne voldiseid.
Endal on hea kogemus ühe laenatud Makita akukompressoriga - ma küll ei uskunud et nii väike kompressor ja 2 Ah akuga suudab sõiduauto käru rehvi 4,5 baari lüüa. Jaksas küll ja ei võtnud isegi hingeldama.
Kui niisuguseid masina külge hakata installima siis akuosa võiks loomulikult minema visata, käepidet pole ka vaja jne. Kui tooriku ostmiseks läheb tuleb vaadata et ikka 12v kompressor on. See peaks ka otse süsteemist toimima.
Olenevalt tootjast ja mudelipõlvkonnast on poes 10,8;12;14,18 jne voldiseid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.