Arutelu: asjaarmastajast meistriks.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Arutelu: asjaarmastajast meistriks.

Lugemata postitus Postitas will111 »

Oleneb mida sa "selgeks teha" all mõtled.

Mina nokitsesin esmalt oma ratastega kokku kuskil 8-9 aastat, enne kui hakkasin konkreetselt teenust pakkuma. Selle ~9a perioodi lõpu poole muidugi tegin nipet näpet asju juba ka teistele aga rohkem sellise kokkuleppe alusel, et näiteks kui saan mingi asju korda siis võtan ka mingi raha, aga kui ikkagi ei õnnestu või jõud üle ei käi siis ka raha ei küsi.
Aga ma olin enne seda perioodi veel 10+a ehitanud autosid, eelkõige veermikku ümber ehk nö. tänavaautosid ringrajale ja drifti jaoks sobilikuks. Seega mul oli juba olemas põhimõtteliselt full töökoda kõigi võimalike tööriistadega ning ka oskused nii kõiki neid tööriistu kasutada kui ka vajadusel täiesti ise ja nullist omale vajalikud tööriistad lihtsalt valmistada.

Täiesti tundmatule ja nii, et KÕIGI tsikli erinevate komponentidega, ja ka suurema osa erinevate markidega oskaks tegeleda ilma, et näpuga kuskilt käsiraamatust ainult järge ajaks...pakun, et minimaalselt 10a kui tegu on VÄGA suure fanaatiku ja eriliselt õpihimulise isikuga.

6 kuuga? parem kui ei hakka kommenteerima :D samas on minu juurde tulnud küll näiteks amortidega (tsiklitöökojast), kuhu on osa sisust valetpidi sisse pandud, nii et võibolla seal töötas siis kompetentne 6 kuu kogemusega õpipoiss

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”