Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Hea uus ilm. Oluline erinevus arvuti tarkvaraga, et seal on levinud kaks mudelit: rendimudel ja ostumudel. Mõned mixitud mudelid on ka aga nende puhul müüakse enamasti kuumaksuga juurde tugiteenust. Cardo headseti ostad kõigepealt täies mahus välja (sisuliselt) ja siis maksad juurde omadusete eest, mis tänases maailmas on hügieenitase: speed dial näiteks oli olemas mu esimesel Midlandil, Senast ma ei räägikski; muusika jagamine oli 10 aastat tagasi Senal; (vähemalt) kaks telefoni/seadet enam-vähem kõikidel hiinlastel ja Senal 10 aastat tagasi.hmm kirjutas: ↑10 Mär 2023, 08:20See on nüüd suund kuhu sõidukite/asjade tootjad soovivad liikuda, mitte lihtsalt müügitulu peale elada, vaid saada kasu kogu järgneva aja kasutuse pealt.
Sarane tegevus on juba ju arvuti tarkvaraga - ei osteta välja, vaid renditakse kuniks riistvara kannatab. Peale seda masin utiili, uus aparaat ning sobiva softi rent jätkub.
Nii nagu ma tutvustavast materjalist välja loen, siis algatuseks pole selles pea 300€ maksvas seadmes isegi mitte BT intercomi, mesh ainult. (Unlike the NEO, PACKTALK Custom can be upgraded and customized with additional features such as Bluetooth Intercom, Natural Voice operation, music sharing, second device connection, Eco-Mode, and others, by subscribing to monthly or yearly packages.)
Mulle isiklikult tundub, et selle asja nimetus on korporatiivne ahnus. Pealtnäha justkui tarbija huvides aga reaaslelt pigem mitte. <sarkasm> Algatuseks tundub ju tore, et tuleb soodsama, ei pea kogu raha välja käima aga varsti kuhjub neid erinevaid kuumaksulisi tooteid nii-palju, et mõtled heldimusega sellele, kui oleks neeru ära müünud ja kõik vajaliku kohe ostnud. </sarkasm>
Kes see meil siin ütles, et avatud protokolli puudmine on hea asi, peaasi, et töötab?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.