A2'lt A peale
-
- Tsikkel: Ducati Desert X
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 3 korda
Re: A2'lt A peale
Vähemalt kui ma paar aastat tagasi tegin A2->A, siis oli ainult sõidueksam, ning niipalju kui ARKist tol hetkel infot kätte sain, siis ette ära teha ei saanud, mul oli see keiss et olin varem A2 load saanud oktoobri alguses, ning tol aastal kui mul täis-A pidi tulema, enam eksamit teha ei saanud, mõnda aega sõitsin A2 piirangutest oluliselt võimsama rattaga ringi, kuna ARK ei teinud varasügisel enam sõidueksameid mingil põhjusel.
Ühtlasi mainin ka ette ära, et nende e-teeninduses vähemalt paar aastat tagasi ei olnud võimalik kirja panna aega A2'lt A peale minekuks, pidi ARKist füüsiliselt läbi käima, et see eksam kirja omale saada. Ühtlasi soovitan seda võimalikult varakult teha, ise pidin seetõttu Jõhvis tegema Tallinna asemel, Tallinnas oleks pidanud ootama septembrini (aega läksin kirja panema maikuus).
Ühtlasi mainin ka ette ära, et nende e-teeninduses vähemalt paar aastat tagasi ei olnud võimalik kirja panna aega A2'lt A peale minekuks, pidi ARKist füüsiliselt läbi käima, et see eksam kirja omale saada. Ühtlasi soovitan seda võimalikult varakult teha, ise pidin seetõttu Jõhvis tegema Tallinna asemel, Tallinnas oleks pidanud ootama septembrini (aega läksin kirja panema maikuus).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.