Keevitamisest, põhiliselt.


MustVälk
Postitusi: 157
Liitunud: 05 Veebr 2023, 13:43
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 337 korda
Tänatud: 17 korda

Re: Keevitamisest, põhiliselt.

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Turist kirjutas: 25 Veebr 2023, 19:49
Mul inverterkeevitus (MMA+TIG), TIG põleti, argooni reduktor ja 10 L balloon koos gaasiga kokku u. 700 eur. Ajab asja ära küll, vahel harva kasutamiseks ei raatsiks rohkem kulutada. :bsmile:
Vot ma mõtlesin, et gaasirentimine läheb kulukaks ja võtsin ikkagi MIG+MMA ja fluks traadi. Kodus enamus asju lihtsalt suurem raud mida vaja kokku lasta kui sedagi. Peale mõnda töötundi ongi hea kui vedeleb niisama nurgas odavam asi. :)
Krl kirjutas: 25 Veebr 2023, 20:18
Mul see konkreetne ebay tig kasutusel. Küll ainult hobikorras kasutamiseks, aga sellena on väga hästi töötanud. Siia küll lisaks balloon, reduktor ja uus põleti koos "punase" voolikuga, kuna originaal ikka liiga jäik ja raske.
Ma ei olnud nii julge ja ostsin ikka eesti poest asja millele teadsin, et on tugi ka olemas kui midagi peaks juhtuma. Ma neid parandada ei oska ja parandus enamasti maksab samapalju kui uus osta poest. :)
will111 kirjutas: 26 Veebr 2023, 04:56
kuidas pedaal on kah sellel? oled kasutanud ka millegi jaoks? toimib enamvähem nii nagu ta toimima peaks ehk teeb seda, mis vaja või on rohkem selline iluasi? ma ise pole veel pedaali ostnud...mingi aeg tagasi oli plaanis aga läks meelest ära. nüüd tuli jälle meelde seoses siinse jutuga. peaks vist ära tellima kuskilt midagi :D
Ma näiteks ei ole kunagi pedaali kasutanud. Kõik ära õppinud kuidagi ilma ja kenasti keevitanud algeliste seadistustega.
Muidugi viimane töökoht pani väga palju mu õpitud asju kahtlema. Omal käel õppida asju niisama kokku keevitama ja siis profi tehnikaga survepaake keevitada on ikkagi kaks erinevat asja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”