Erinevad mootorratta tüübid?
-
Teema algataja - Postitusi: 27
- Tsikkel: Honda Shadow ACE VT 750 C2
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Erinevad mootorratta tüübid?
Nojah, kui sa enda jaoks oled selle teinud sellise kategooriseerimise järgi siis küll, kuid samas näen räägitavat ühest ja teisest ja samas ei saagi aru, et millest tegelikult jutt käib SEE LEHT SIIN muidugi toob üsna eraldi välja, kuid nii nagu enne mainisin olen kuulnud nii Funduro, mis siis BMW leiutis ja mida veel.. üks eelkõnelejatest ütles, et chopper ja bogger on täiesti omaette ja cruiserist eraldi, kuid kuskilt lehelt jällegi lugesin, et chopper on cruiseri derivaat. Saa siis nüüd aruwill111 kirjutas: ↑25 Veebr 2023, 18:12umbes sama nagu erinevaid naisi kategoriseerima hakata...või no pigem siis üritada seda tehaühe jaoks on peenikesed, paksud ja keskmised. teise jaoks valged, neegrid ja kollased jne jne.
minu jaoks on mootorrattaid umbes 4 tüüpi. 1) biked ehk laias laastus kiiresti sõitmise rattad (ei maksa lasta end häirida sellest terminist, see on lihtsalt termin mida mina isiklikult kasutan). 2) kõiksugused maastikurattad ehk rattad millega saan sõita metsas, kraavis, kruusal, põllul jne. 3) universaalsed ehk rattad millega saab natuke teha kõike - sõita vahel üsna kiirelt, sõita natuke kruusal või isegi metsas, niisama liigelda ja kulgega, vajadusel teha pikem sõit jne. 4) igasugused mõttetud aretised nagu vedrustuseta chopperid, harley'd, mingisugused hiiglaslikud pooletonnised kärakad, kõikvõimalikud autorehvidega "näitusepillid" ja üleüldiselt kõik muu, millega on ühel või teisel põhjusel kas ebamugav, ebaoptimaalne või lihtsalt ebameeldib sõita.
tootjad mõtlevad välja kõikvõimalikke imekategooriaid, mina end sellest segada ei lase ning liigitan iga ratta ikkagi ühte neist 4st. loomulikult võib näiteks mõni niinimet cruiser kuuluda põhimõtteliselt nii 3 kui ka 4 kategooriasse. eks see olenebki sellest kui ibar või mitte ibar see konkreetne ratas tundub oma kõigi omaduste kooslusena.

Viimati muutis Fxz, 25 Veebr 2023, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Ma ei tea veel mitte midagi, palun ärge näkku lööge! 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.