Keevitamisest, põhiliselt.
Re: Keevitamisest, põhiliselt.
TIG on vajalik ainult üsna spetsiifiliste keevitustööde jaoks. Eelkõige alumiiniumi keevitamine ning juhtudel, kus on vaja teha VÄGA täpset ja kontrollitud tööd. kõik lihtsamad tööd nii musta terase kui rv'ga saab lõdvalt teha ära MIGiga.
üle 2000 ei ole kindlasti vajalik kulutada hobi tig'i peale! see hakkab juba minema vaikselt sinna kategooriasse, kus masinat kasutatakse enamvähem igapäevaselt ning kogu tehtud töö peab väga täpselt vastama täpsetele etteantud standarditele...teisisõnu mingi tootmine ja profikeevitaja. ühtlasi ei pea koduse hobikeevitaja masin PÄRIS KINDLASTI MITTE olema jube võimas. ma olen väga harva näiteks kasutanud TIGiga voolu üle ~60A, üle 120A vaid ühel korral ja see oli ka alumiiniumi tegemisel.
üle 2000 ei ole kindlasti vajalik kulutada hobi tig'i peale! see hakkab juba minema vaikselt sinna kategooriasse, kus masinat kasutatakse enamvähem igapäevaselt ning kogu tehtud töö peab väga täpselt vastama täpsetele etteantud standarditele...teisisõnu mingi tootmine ja profikeevitaja. ühtlasi ei pea koduse hobikeevitaja masin PÄRIS KINDLASTI MITTE olema jube võimas. ma olen väga harva näiteks kasutanud TIGiga voolu üle ~60A, üle 120A vaid ühel korral ja see oli ka alumiiniumi tegemisel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.