Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Vot täpselt see jama on jah mudas ja muul raskel pinnasel mütates, et esimene käik on liiga madal - pöörded on üleval, ratas rapsib liiga palju ja mul on hirm et kuumeneb üle.
Teine käik jälle on normaalpööretel sõitmiseks liiga kiire. Pöördeid alla lastes aga sureb ratas välja. Ja siis ongi ainus võimalus siduriga regullida. Siis on kõik nagu hea. Kuni sidur üle kuumeneb ning käigud enam ei lülitu. Aitab kui korraks ratas välja suretada ning minut kaks oodata. Siis normaliseerub.
Muud häda nagu siduril ei olegi täheldanud. Ei libisemist, ei midagi. Ma ei tea, äkki see ülekuumenemine ongi normaalne minu sõidustiili juures ja pean õppima lihtsalt paremini rutskat kontrollima.
Ülekande muutmine aitaks kah jah...aga pagan, ma just sügisel panin uue esimese ja tagumise hammaka. Et nüüd ülekannet rahulikumask saada, peaks taha kahe hamba võrra väiksema või ette ühe võrra suurema panema, oli nii? Ja siis tuleks kett kah lühemaks teha või pikemaks või jääb samaks? Õghhhh......ei viiiiiitsiii

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.