Majutus suunal Eesti-Euroopa
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Majutus suunal Eesti-Euroopa
@Admiral Vint küsis, et kas ma tahaks talle teha Furkoti ülevaate (www.furkot.com), sest selle kasutamine on silmapaistvalt äraspidise loogikaga. Tema pole seetõttu suutnud sellega sõbraks saada. Ta pole ainus, kes seda kurtnud on.
Pean nõustuma, et on küll üksjagu äraspidise loogikaga ja kirun isegi vahel seda aga olen ikka-taas kasutanud tema paari väga hea omaduse pärast: ta oskab teekonna pikkust päevadeks jagada vastavalt sellelel, kui kiiresti ja kui kaua sa kavatsed sõita, teab enamuste vaatamisväärsuste asukohti ning teab, kus asuvad kõik neti teel leitavad ja broneeritavad öömajad.
Kas siin on veel huvilisi, kui ma ühe üle veebi ülevaate Google Meetupis teen?
Kui huvi on siis pane siia sõrm püsti siis ma oskan arvestada, kas teen ühele-kahele või enamatele huvilistele. Vastavat sellele siis valmistan end kas paremini ette ja plaanin aega või siis mitte.
Pean nõustuma, et on küll üksjagu äraspidise loogikaga ja kirun isegi vahel seda aga olen ikka-taas kasutanud tema paari väga hea omaduse pärast: ta oskab teekonna pikkust päevadeks jagada vastavalt sellelel, kui kiiresti ja kui kaua sa kavatsed sõita, teab enamuste vaatamisväärsuste asukohti ning teab, kus asuvad kõik neti teel leitavad ja broneeritavad öömajad.
Kas siin on veel huvilisi, kui ma ühe üle veebi ülevaate Google Meetupis teen?
Kui huvi on siis pane siia sõrm püsti siis ma oskan arvestada, kas teen ühele-kahele või enamatele huvilistele. Vastavat sellele siis valmistan end kas paremini ette ja plaanin aega või siis mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.