Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Riik kompenseerib 2600kW, ülejäänu maksab ilmselt täishinnaga. Kui tal on mingi fix-pakett siis tõenäoliselt saabki tõsise kirve selga.urmas66 kirjutas: ↑31 Jaan 2023, 09:02Mul sõbral oli Kakumäel a´220m2 majas gaasi arve 870€ ehk samuti üle mõistuse. Tal pole sellist kunagi enne olnud. Elekter lisaks ka mingi 200 akanti. Mul oli oma majas 213m2 maaküttega, sotsiaal elektripaketiga, arve 460€► Näita Spoilerit
Täna olen börsil tagasi ja panin teavituse ,et kui on kõrgem kui see sotsiaal,siis teavitab,aga seda on nüüd poolest veebruarist tõesti mõnel päeval olnud ja ka mõned tunnid.
Kui ma võrdlen enda kuludga siis mul tekib küsimus, et mille peale ta lisaks nii palju elektrit kulutab. Kui mul oleks gaasi asemel soojuspump siis ilmselt oleks minu elektri kogukulu sama mis tal. Gaasist tuleb hetkle soe vesi ja küte. Mul on 182m2 maja + 32m2 köetud garaaaz. Garaazis hoidsin 13C sees, et saaks töö tegemiseks kasutada ja ei peaks külmetama. Kuna garaaziuste soojuspidavus on naljanumber siis see on võrreldes majaga korralik soojaauk. Minu energiakulu oli 2800kw gaasi pealt (303€)+võrgutasu ja 58€ elektri eest (universalteenus) + võrgutasu. Elasin nagu tavaliselt, kusagilt kokku ei hoidnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.