Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
230 Energia müüb sulle elektrit. Arve peal näed ka edastamist, kuid seda müüb tegelikult Elering, kes edastab arve elktrimüüjale (sinu puhul siis 220 Energiale) ja see omakorda sulle. Võta ühendust Eleringiga (mina helistasin ja kurtsin mure ära). Kodukalt ma selgust ei suutnud saada. Aga põhimõtteliselt on neil ka mingid paketid. Mida väiksem ülekandetasu seda suurem kuumakse vms. Mul oli varem Pakett1 ja sellel kuumaks puudus, kuid ülekandetasu oli 6,3 senti kWh. Nüüd on Pakett4 ja seal on kuutasu vist mõned eurod kuid seevastu ülekandetasu on päeval 3,midagi ja öösel 1,8midagi. Kuna kütan elektriga siis neid kilovatttunde ikka koguneb ja aastane sääst on ilmselt miski ca 500 eurot (No tegelikult liiga põhjalikult ei arvutanud muidugi).
Ilmselt oma lollus kuid mul tegelikult ka ei olnud õrna aimugi, et mingeid ülekandetasude pakette tuleb veel eraldi valida. Ja paistab, et Elering pakub Defaultina ikka kõige kasulikuma (No oma vaatevinklist muidugi).
Ja ma olen kindel, et ma ei ole ainuke ullike. Seega kontrollige päriselt ka, seal on hulk raha ripakil!
Lear
Ilmselt oma lollus kuid mul tegelikult ka ei olnud õrna aimugi, et mingeid ülekandetasude pakette tuleb veel eraldi valida. Ja paistab, et Elering pakub Defaultina ikka kõige kasulikuma (No oma vaatevinklist muidugi).
Ja ma olen kindel, et ma ei ole ainuke ullike. Seega kontrollige päriselt ka, seal on hulk raha ripakil!
Lear
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.