Navigeerimiseks sobilik telefon koos lenksukinnitusega
Re: Navigeerimiseks sobilik telefon koos lenksukinnitusega
Ma ei saa ikka endiselt aru, mis RAM Quickgripil nii hirmsasti viga on, et mingite hiinakatega eksperimenteerida. Kuuli otsas säti või kruti või keera seda kuidas tahad, kasvõi pea alaspidi, kui meeldib. Ma muidugi olen liiga rott ka selleks, et isegi oma 150€ telefoni vasakule ja paremale loopida raatsiks, rääkimata iga kergema maaühenduse peale 200-300€ "preemiumi" maha kandmisest...
Ja kui aus olla, siis 10Ah aku puhul tundub juhtmevaba laadimine ka natuke tarbetuna, krt seal peab juba jälgima, et seisma jättes telefon tsikli akut kuivaks ei imeks
Kõigis enam-vähem inimlikes oludes peab USB-C ka kenasti vastu, juhtmevaba oli suur asi pigem micro-B aegadel, see sunnik tõepoolest ei tahtnud üldse pesas püsida. Piiratud eelarve korral on see kindlalt esimene asi, mille arvel kompromisse teha, mitte hoidiku kvaliteet.
Kusjuures kõigi nende hoidjatega on see aspekt veel, et kuigi sul on eraldi telefon navigeerimiseks, siis pead selle ju ikka iga kord poodi minnes taskusse kahmama - vbl Quad-locki puhul ei raali keskmine pikkade näppudega jobu kohe välja, kuidas see ära käib, aga teistega on sekundi küsimus. Mugavuse mõttes oleks vbl see juba nutikam: https://www.holder4bikers.eu/holders/holder-2-0/ , mul küll ei ole mingit kavatsust sellist hiirelõksu osta ega katsetada
, anoh näeb küll piisavalt "I mean business" välja, et mingiks stiilis tunniajaseks poeskäiguks julgeks telefoni lenksule jätta. Matsu pannes ilmselt enne voolab sideseade ise sealt graanulitena välja kui hoidja teist nägu teeb.
Ja kui aus olla, siis 10Ah aku puhul tundub juhtmevaba laadimine ka natuke tarbetuna, krt seal peab juba jälgima, et seisma jättes telefon tsikli akut kuivaks ei imeks

Kusjuures kõigi nende hoidjatega on see aspekt veel, et kuigi sul on eraldi telefon navigeerimiseks, siis pead selle ju ikka iga kord poodi minnes taskusse kahmama - vbl Quad-locki puhul ei raali keskmine pikkade näppudega jobu kohe välja, kuidas see ära käib, aga teistega on sekundi küsimus. Mugavuse mõttes oleks vbl see juba nutikam: https://www.holder4bikers.eu/holders/holder-2-0/ , mul küll ei ole mingit kavatsust sellist hiirelõksu osta ega katsetada

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.