Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Ma pole just palju tagastanud, aga vist on ikka kogu summa tagastatud. Viimane ost mille tagastasin oli küll mitte otseselt eesti müüja(FACTCOOL),aga tagastati kogu summa, kuid tagastuse (pakk mille mina tagasi saatsin) postikulu võeti sellest maha. 2,79€ oli vist see summa. Nemad saatsid mulle Omniva tagastuse jaoks numbri, millega pakk kappi panna. Ehk ei saa vist öelda,et pole tagastatud mulle saadetud paki saatekulu. Kuidas see neile tagasi saatmise teema seaduses on pole huvi tundnud.bitter kirjutas: ↑19 Dets 2022, 16:14Juhtusin lugema e-poest tellitud kauba tagastamise kohta (14 päeva). Jurist kirjutab "...müüjal on kohustus kaup tagasi võtta ja kogu tasutud summa koos saatekuluga kliendile tagastada,” (minu allajoonimine). Ma siiani teadsin, et JUHUL KUI kaupleja on oma tagastamise tingimustes lahti kirjutanud, et "saatekulu ei tagasta", siis nii on. See teine variant tundub nagu loogilisem ka. Tellin 3 eri suurust, proovin selga/jalga ja saadan 2 eset tagasi. Kas tõesti peaks kaupmees mulle saatekulu (või proportsionaalse osa) tagastama? On poode, kus saatekulu on juba kauba hinna sees aga siis on tihtipeale välja kuulutatud "kauba tagastamise kulu", mis korvab müüjale tarnekulu. Reaalseid kogemusi Eesti kauplejatega, keegi tagastab saatekulu? https://arileht.delfi.ee/artikkel/92158 ... gasi-saada
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.