Kaamera mõõtetulemused

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas mx77 »

701 kirjutas: 18 Dets 2022, 13:54
bitter kirjutas: 18 Dets 2022, 11:29
Mina imestan - miks @will111 sinihambaga handsfreed ei kasuta?? Alates mõnikümmend €... Mul oleks nagu meeles, et will teenib hästi ja püsikulud hoiab madalal. Oleks kogu see jama olemata. Äkki räägid, mis põhjusel ei kasuta? Ma olen viimased 20a kasutanud. Väga mugav. Ühendub automaatselt. Fookus jääb liiklusele. Väike miinus - kui auto peatan, väljun ja jään lähedusse, jäetakse ühendus püsti. Ei puuduta liiklusohutust aga võib segadust tekitada. Kahte autosse panin statsionaarse Parroti, viimases tehaselahendus. Parroti ühendamine iso-pistikutega headuniti külge oli plugnplay. Päikesevarju külge ja peakomplektid ka olemas.
Minu mõte ja kogemus ütleb küll, et see on üks mõttetumaid idiootsusi mis on suudetud kohustuslikuks genereerida ohutuse lipu all. :D
Mis siis see kogemus ütleb, ei saa nagu aru?
Minu arust parim asi. Valus vaadata neid idioote, kes üritavad telefoniga rääkida ja samal ajal autot juhtida. Aga kui vaja naine ja lapsed ämma juurde viia ja samal ajal armuke helistab, on muidugi jama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”