Kaamera mõõtetulemused

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Kahjuks ei vastatud selles artiklis eriti mitte millelegi, va. et igal juhul tuleb ära maksta ja mis tahes juhul usutakse, et kõik on õige

Kogu see olukord mind ei puuduta (või noh ei ole siiani puudutanud), kuid pean seda olukorda siiski põhimõtteliselt valeks. See, mida või keda hr Kullamäe usub või ei usu ei huvita mitte kedagi. Mind vähemalt kindlasti mitte.

Võimalus, et kaamera kõrval autos tukkuv ülimalt kvalifitseeritud piltnik võis vaatamata väga pikalt harjutamisele ja hr. Kullamäe vankumatule usule lõigu kiiruse või mis tahes parameetri valesti sisestada on olemas, seega mis tahes vaide võimaluse elimineerimine ei ole minu silmis õigusriigile kohane. Ajalugu näitab, et ka kõige kogenumale piltnikule võib mitte sobivaid kaadreid sekka sattuda. Kõikide piltnike mis tahes eksimuste välistamine kellegi usu tõttu on minu hinnangul ogar.

Seadme taatlemise tõend, enne mõõtmist kohapeal sisestatavad (asjakohased) parameetrid, asukoht, kellaaeg ning foto peaks olema manipuleerimist välistaval viisil by default vastutavale kasutajale kättesaadav ilma mingi erilise mangumiseta. Kui saadud andmete alusel leiab menetlusalune isik ikkagi, et karistus ei ole õigustatud, peaks ta saama esitada põhjendatud vaide.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”