Kaamera mõõtetulemused

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Need masinad ei eksi"
"Paljud postide otsa paigaldatud tablood EKSIVAD"

kurat, raske peab see elu olema kui tarkus ikka nii meeletult üle ääre ajab :lol:

reaalne elu on selline, et absoluutselt KÕIK masinad võivad eksida ja paljud ka eksivad, küsimus on peamiselt vaid selles, et kui palju ja kas ning mil määral see eksimine ajas muutub või suureneb. mida keerulisem masin, seda suurem võimalus, et eksib. ma tean seda kohe päris otseselt omast käest sest olen peaaegu 20a tegutsenud erialal, kus minu eesmärk ongi tuvastada ja leida üles erinevate masinate eksimused ja põhjused, miks ja millest need eksimused tekivad.
ma ei tea muidugi miks sellist asja üleüldse kellegile siin selgitama kui kuidagi arutama peab...sest kui "need masinad ei eksiks" siis ilmselgelt poleks ju tarvis mitte mingisugust taatlemist kui sellist :lol:

kui kaua sa Maaks muidu kiiruskaamerate arenduse valdkonnas juba tegev oled olnud, mis mudeleid täpsemalt oled välja arendanud ja kas engineerisid ise terve süsteemi päris otsast lõpuni või tegi mingi osa keegi teine ka?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”