Kaamera mõõtetulemused

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas will111 »

Naksitrall, suur tänu oma kogemust jagamast! Seda teemat tehes ma umbes täpselt midagi sellist silmas pidasingi, et kas ma olen ainuke või on äkki kellelgi veel sarnaseid veidraid juhtumeid olnud? Tuleb välja et on ning juba ainuüksi siin teemas on nüüd kahte reaalsest elust seiku ka kirjeldatud...noh + siis minu oma.

Aga see, et siia nüüd täiskoondis parastajaid ning mõnitajaid kohale jõudis ning üheskoos "laulu" ülesse võttis ja ironiseerima kukkus, no see on tavaline ja seda oligi oodata. Imestan isegi, et kõvema laulu üles võtmisega nii kaua aega läks :D Mind isiklikult see absoluutselt ei morjenda ega mõjuta. Ma tean, mismoodi ma sõitsin ja mida tegin, mis mu kiirus oli ja mis ta ei olnud.
Eks muidugi natuke see küsimus tekib, et kas lauljatel endil väga imelik ei ole sellist laulu laulda? Otsib kaastunnet, puhtsüdamlik ülestunnistus, pani tuimalt 90ga läbi jne? Ma kirjutasin juba eelmisel leheküljel ilma igasuguste suuremate emotsioonide ja draamata, et kiiruse ületus ILMSELGELT oli, vormistatud trahv on juba ära makstud ning et küsimus on puhtalt selles miks politsei poolt kasutatav radar mõõdab välja suuremaid numbreid kui on tegelikkus ning et kas on kuidagi võimalik sellist protseduuri ka vaidlustada. Õnneks leidus siin ka asjalikke ja informatiivseid vastuseid selle küsimuse osas, nii et tänud vastajatele ning info sheerijatele. Eks näis, mis selle taatluse asja kohta ametlik vastus tuleb, loodetavasti midagi tuleb sest huvitav oleks näha ja teada kas ja millal see masin siis kontrollitud on.
Muu leelotamise koha pealt...ei oska nagu midagi arvata sellisest asjast aga minupoolet jätkake kasvõi järgmise aastani välja nende huvitavate teooriatega, kohati isegi lõbus lugeda, et mida kõike keegi välja ei mõtle. Võibolla olin veel purupurjus ka, kiirus lausa 150 ning tegelikult ei teadnud üldse kust kuhu sõitsin? :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”