Kaamera mõõtetulemused

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 29 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Taatlemata kiirusmõõdikut on politsei iseenesest kasutanud ja niimoodi et nad on sellest ise teadnud. Kuskil 2010-ndate alguses Narvas ja kohe pikka aega. Mulle endale mõõdeti samuti Narva-Jõesuu teel 70 alas kuskil 85+ ja ma ei suutnud ära imestada et miks pakkus politseinik mulle autos et vormistame kiiruseületamise turvavööta sõiduks.
Hiljem, vist advokaat Sirk oli see kes taatlemata föönile jälile jõudis ja ajalehe kaudu otsiti taga neid kes mingil perioodil olid Narvas kiiruseületamise eest trahvi saanud.

Teine moment - minuteada ei vormista kiiruskaamera trahve mitte masin vaid seda teeb inimene foto järgi. Luges numbrit valesti vms - kõik on võimalik. Seda ähvardust et kui nende poolt pakutud menetlusega ei nõustu tuleb karmim karistus kasutatakse minuteada iga kord. Pole vaja tähelepanu pöörata. Konkreetselt automaatse kiirusekaameraga on tõesti kõva soodushind ja kui rahakott vähegi kannatab ning omapoolseid tõsiseid vastuväiteid pole on mõistlikum ära maksta.

Ma olen üldiselt GPS-ga videoregistraatorit kasutanud ja kui on mingi kaamera sähvatus või peab politsei kinni või on muud huvitavat siis olen selle lõigu ära salvestanud. Küll hiljem jõuab pilti analüüsida. Kiiruskaamerate puhul samuti - tavaliselt on ikka kiirus endalegi märkamatult liiga suureks läinud. Muide, püsikiirushoidja puhul tõuseb kiirus ka siis kui gaasipedaali suruda ja langeb eelnevalt seadistatuks tagasi kui pedaal järele lasta. Selle väljalülitamiseks peab pidurit vajutama. Vähemalt neil autodel millega ma sõida.

Alles siis kui enda registraator näitab 50 ja politsei protokoll 80 on ainet mõtisklusteks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”