Kaamera mõõtetulemused

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Kaamera mõõtetulemused

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Ok @Maaks sul oli õigus :)
Ma pole suht ammu kaamerasse sõitnud ja ennevanasti kui mõne korra sõitsin, siis teadsin et oli üle ja vaide esitamise isu ei tekkinud. Seega nende jumpstükkide menetluse protseduuridega kurisis ei olnud ja tulistasin puusalt, mis tundus loogilisena.

Aga selline süsteem, kus vaide esitamine tähendab nö uut menetlust on päris haige tegelikult (sul on karistus käes ja rikkumine menetletud defacto)
Uue menetluse ähvardad max karistusega lõpetada ja ongi kõigil igasugu vaide esitamise isu (loe võimalus) ära võetud ning, mis tahes juhul on poliisil "alati" õigus. Selline süsteem on tegelikult üsna mitte päris aus, kui nii võib ennast väljendada :D
Jah samas on kaduvväike võimalus, et keegi mingi misteigi tõttu pildistatud saab, kuid siiski... (ja kui sa veel tead, et sõitsid kaamerasse kiirmini kui lubatud, siis tegelt on selle mõne km/h siia sinna kauplemine üsna mõttetu ja totter tegevus)

Mis puutub taatlemise doki siis seda ei ole võimalik nö ise genereerida. St seal on peal taatlemise teinud asutuse nimi, kust omakorda on võimalik esitatud dokumendi ehtsust küsida. Ja oi ja ai seda kurja, kui tuleb välja, et asjapulk ise taatlemise dokumente genereerib.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”