Kaamera mõõtetulemused
-
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Kaamera mõõtetulemused
Vint, olen kursis jah, et see mõjutab näitu. Kuid ei ole, täiesti originaalmõõdus veljed/rehvid olid. Rehvi ümbermõõdu erinevus peab muidugi tegelikult päris arvestatav olema ka, et see näidu vahe märkimisväärseks muutuks...aga tõsi, suurema rehviga läbid "ühe tiiru" peale rohkem meetreid/sentimeetreid küll.
GPS näitaks ühtlasi ka sel juhul ikkagi õiget kiirust..või noh, eks see gps ka ilmselt selline +-1 täpsusega ole, aga pikalt ühtlase kiirusega sõites on ta ikkagi päris täpne. Oleks see olnud vaid auto spidomeeter siis äkki tõesti kahtleks iseendas ka pisut rohkem. Aga mul käis telefonis miski gps rakendus, mille just pärnust sõitu alustades käivitasin. Tahtsin pärast kodus huvi pärast vaadata, et palju kogu teekonna keskmine kiirus tuli. Vaatasin seda vahetult peale klõpsu ja näitab ka teekonna maksimaalset kiirust seal. Kusjuures tol hetkel veel arvasin, et okei pilt on tehtud aga õnneks see oli vist see 70 ala ja mul tegelikult eriti palju üle 70 ei olnud
ei tohiks väga hullu boonust õnneks saada...well, kahjuks nii "hästi" ei läinud.
Mac, eks ma eksisingi...ja seda ka täiesti selgelt tunnistan. Ma ei ole lihtsalt nõus sellega, et eksisin nii suurelt nagu antud radar antud juhul välja mõõtis
Aga nojah, võin ka ausalt öelda, et ega ma mingit suurt õigluse jalule seadmist selle asja puhul ei oodanudki. Mõõteseadme taatluse dokumenti tahaksin aga sellegipoolest näha ning minumeelest peaks need dokumendid üleüldse olema KÕIGILE kodanikele palju lihtsamini kättesaadavad, näiteks asjakohase lingiga kohe sealsamas trahviteates. Samamoodi nagu patrullpolitseiniku käest saad küsida näha tema seadme kohta käivad dokumentatsiooni
GPS näitaks ühtlasi ka sel juhul ikkagi õiget kiirust..või noh, eks see gps ka ilmselt selline +-1 täpsusega ole, aga pikalt ühtlase kiirusega sõites on ta ikkagi päris täpne. Oleks see olnud vaid auto spidomeeter siis äkki tõesti kahtleks iseendas ka pisut rohkem. Aga mul käis telefonis miski gps rakendus, mille just pärnust sõitu alustades käivitasin. Tahtsin pärast kodus huvi pärast vaadata, et palju kogu teekonna keskmine kiirus tuli. Vaatasin seda vahetult peale klõpsu ja näitab ka teekonna maksimaalset kiirust seal. Kusjuures tol hetkel veel arvasin, et okei pilt on tehtud aga õnneks see oli vist see 70 ala ja mul tegelikult eriti palju üle 70 ei olnud

Mac, eks ma eksisingi...ja seda ka täiesti selgelt tunnistan. Ma ei ole lihtsalt nõus sellega, et eksisin nii suurelt nagu antud radar antud juhul välja mõõtis

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.