Kaamera mõõtetulemused
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Kaamera mõõtetulemused
Sain mõned nädalad tagasi pärnust tulles "väikse üllatuse" kui kottpimedas tagasisõidu ajal mingi tont helistas ning telefoni otsides ilmselt selle ainukese "ilmselge 50 ala" märgi maha magasin.
Mõelge ise edasi...
Sain Ares trahvi kaameralt, rääkisin abikaasaga kõrvalistmel ja 4 km/h oli üle. Täiesti päevavalgel, olin väga "solvunud", aga kellele kurdad, siilike? Masinale? Igapäevaseks sõitjaks hakkasin 1989, kolm trahvi olen saanud kiiruse eest ja kõik masinatelt: 9euri(põltsamaa ristis 3km/h üle, 12 euri Ares 4km/h üle ja vist oli 20 euri Lätis 20km/h üle). Kartke- peljake masinaid...need ei andesta ja olge mehed, kui ise tähele ei pane. Vaidlustada, et tegelesin sõitmise aeg....?
Mõelge ise edasi...
Sain Ares trahvi kaameralt, rääkisin abikaasaga kõrvalistmel ja 4 km/h oli üle. Täiesti päevavalgel, olin väga "solvunud", aga kellele kurdad, siilike? Masinale? Igapäevaseks sõitjaks hakkasin 1989, kolm trahvi olen saanud kiiruse eest ja kõik masinatelt: 9euri(põltsamaa ristis 3km/h üle, 12 euri Ares 4km/h üle ja vist oli 20 euri Lätis 20km/h üle). Kartke- peljake masinaid...need ei andesta ja olge mehed, kui ise tähele ei pane. Vaidlustada, et tegelesin sõitmise aeg....?
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.