Motouudised ja videod üle kogu maapalli. → Re: 2023 Honda XL750 Transalp
-
- Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 47 korda
Re: 2023 Honda XL750 Transalp
Arusaadavad punktid, ma ei tea, kas tulevikus jääb sinu valikule sobivaid rattaid müüki, või tuleb hakata järelturu suunas vaatama.Stinger kirjutas: ↑03 Dets 2022, 12:10Minu jaoks on nutikad need tsiklid millel ei saa funktsioone nupust lülitada vaid pead menüüst valima. Transalpil on 5" värviline ekraan, 5 leveliga traction control, saad valida mootoripidurduse 3 leveli vahel, jõuedastusreziimid, wheelie control, nutitelefoniga ühilduvus.motoreis kirjutas: ↑03 Dets 2022, 09:14Ma pole Transalpi ja T700 uuendustega kursis, et mis neist nutitsikli teeb? Mingid juhiabid või ekraan?Stinger kirjutas: ↑03 Dets 2022, 08:24
See on nagu segu cb500x-ist ja vanema põlvkonna Transalpi profiilist. Kahjuks jätkub aga ka nutitsikli trend mis isiklikult ei sümpatiseeri tsikli puhul mida oleks plaanis pikalt pidada. Tenere läheb ka 2023 mudeliga nutikaks ära. Ilmselt enamus seda ei pelga ja pigem isiklik kiiks.
Tenere sai ka tft ekraani, erinevad abs reziimid, nutitel ühilduvuse jne. rohkem ei viitsinud süveneda, kuna plaanin seda pikalt pidada ja osta pigem lihtsam ja madalamate riskidega tsikkel - võtsin uuena 2021 tenere.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.