Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ei ela üksi ja näe ikka saab kenasti lubada. Ma ei tea...ei oska kommenteerida seda vajadust dusi all ALATI käia just nii, et üks astub vee alt välja ja teine juba ootab kõrval, et saaks juga katkestamata alla astuda :D Ehk et kui mul kodus käib üks inimene ära ja isegi kui see soe vesi sealt väiksest boilerist saab nö. otsa siis 10 minutit ning uus paagitäis on juba jälle üles soojenenud. Aga no üldiselt selle jaoks ma neid 2tk järjest paigaldasingi, et kui vajadus on siis saab ka mõlemad sisse lülitada ning "all problem gone". Ma nägin lihtsalt eelnevast süsteemist, mis oli läbivoolusoojendi, et tegelikult polegi üldse niiväga suurt võimsust vaja, et dusi all pidev soe vesi olemas oleks. Siis oli 5 + 5.5kw soojendi järjest ja ainult esimene 5ne tegi lõputu sooja vee ilusti ära...ainult et paraku oli tema eluiga ikka väga jahmatavalt lühike ja nii loobusin sellest läbivoolunduse ideest. Ilmselt väikse eelise annab mul ka see, et boilerisse siseneb vesi omakorda natuke suuremast eelpaagist, kus see ei ole mitte ~+6c vaid pigem 10c või rohkem.

Aga kui 20 minutiga saab ainult juukseotsad märjaks siis ei oska jah väga mingit head nõu anda :D
Dusisegisti ei võta fikseeritud arvu liitreid minutis, segistit läbib selline kogus vett ajaühikus kui palju sa talle parasjagu survet taha (lahti) keerad. Minumeelest ei pea käima 20 minutit järjest täissurvega mingi 50 kraadine vesi selga. End kenasti pestud saab ka siis kui vahepeal keerad surve palju väiksemaks ning vesi ei ole kärsatavalt kuum. Mul on õnneks nii läinud, et ma saan sellest ise aru ning saab ka naine aru, et midagu juurde see meeletu koguse kuuma vee lihtsalt "läbi laskmine" ei anna pesuprotsessile

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”